Libnet.ro
UNICEF

15:45

CRIZA SIRIA. Barack Obama sustine ca nu a luat inca o decizie finala.

România Liberă România Liberă,
CRIZA SIRIA. Barack Obama sustine ca nu a luat inca o decizie finala.

Presedintele american Barack Obama a anuntat vineri ca nu a luat inca o decizie finala in dosarul sirian, dar evoca o actiune limitata a Statelor Unite pentru a pedepsi regimul Assad pentru ca a folosit arme chimice, transmite Mediafax. Asigurand ca recursul la astfel de arme ar ameninta securitatea nationala americana, presedintele a subliniat ca lumea nu poate sa accepte ca femei si copii sa fie gazati, dupa publicarea unui raport al serviciilor de informatii americane, . continuă pe România Liberă

CRIZA SIRIA. Barack Obama isi convoaca echipa de securitate nationala.

Presedintele Statelor Unite Barack Obama isi consulta echipa de securitate nationala, vineri dimineata, pe tema crizei din Siria, a anuntat pentru AFP un oficial de rang inalt din cadrul administratiei americane, transmite Mediafax. In cursul acestei dimineti, presedintele se intalneste cu Consiliul pentru Securitate Nationala ca sa discute despre folosirea armelor chimice, la 21 august, de catre regimul lui Bashar al-)Assad, a precizat un oficial, sub acoperirea .

Criza din Siria. Barack Obama nu a decis inca daca americanii vor interveni

Un oficial al Congresului SUA care a participat la o conferinta telefonica cu Casa Alba pe tema situatiei din Siria a declarat joi seara ca presedintele Barack Obama nu a luat inca o decizie privind o eventuala interventie militara acolo. Ramaneti pe HotNews. ro pentru a afla evolutia situatiei.

UPDATE Criza din Siria. Barack Obama va decide o eventuala interventie in functie de interesele Statelor Unite. Seful Pentagonului: SUA cauta o coalitie internationala

Un oficial al Congresului SUA care a participat la o conferinta telefonica cu Casa Alba pe tema situatiei din Siria a declarat joi seara ca presedintele Barack Obama nu a luat inca o decizie privind o eventuala interventie militara acolo. Ramaneti pe HotNews. ro pentru a afla evolutia situatiei.

CRIZA SIRIA. Obama nu a luat inca o decizie cu privire la Siria.

Presedintele Barack Obama a anuntat, miercuri, ca nu a luat inca o decizie privind reactia americana fata de folosirea de arme chimice in Siria, dar a evocat o lovitura de avertisment menita sa descurajeze Damascul, relateaza AFP, conform Mediafax. Nu am luat inca o decizie asupra unei actiuni in Siria, a declarat Obama intr-o interventie pe postul public de televiziune PBS, prima sa declaratie publica de vineri in legatura cu acest dosar. In weekend, cand au aparut detalii ale atacului .

Joe Biden, despre situatia din Siria: Presedintele Obama nu a luat inca o decizie

Presedintele SUA, Barack Obama, nu a luat inca o decizie asupra reactiei americane la utilizarea de arme chimice in Siria, a anuntat joi vicepresedintele american Joe Biden. Presedintele nu a luat inca o.

Joe Biden: Presedintele Obama nu a luat inca o decizie in privinta Siriei. Expertii rusi: Siria nu va fi atacata inainte de summitul G20

Presedintele american Barack Obama nu a luat inca o decizie in privinta reactiei SUA la utilizarea de arme chimice in Siria, a anuntat, joi, vicepresedintele Joe Biden, potrivit Agerpres. Presedintele nu a.

Joe Biden: Obama nu a luat inca o decizie in privinta Siriei

Presedintele american Barack Obama nu a luat inca o decizie in privinta reactiei SUA la utilizarea de arme chimice in Siria, a anuntat vicepresedintele Joe Biden, potrivit Antena 3.

Barack Obama nu a luat inca o decizie finala in privinta Siriei

Presedintele american Barack Obama a anuntat, vineri, ca nu a luat inca o decizie finala in cazul Siriei, dar a adus in discutie o actiune limitata a Statelor Unite pentru a pedepsi regimul Assad.

CRIZA SIRIA: SUA si Marea Britanie, sigure ca Assad este responsabil de ATACUL CHIMIC.

Premierul britanic David Cameron si presedintele american Barack Obama, care au discutat marti la telefon despre Siria, nu au vreo indoiala cu privire la responsabilitatea regimului al-Assad intr-un atac chimic, a anuntat miercuri Downing Street, relateaza AFP, conform Mediafax. Citeste si CRIZA SIRIA. Spionii americani au ascultat discutii ale armatei despre ATACUL CHIMIC Cei doi lideri au convenit ca toate informatiile disponibile confirma ca un atac chimic a avut loc . Ei au .

Barack Obama incearca sa evite in Siria erorile din Irak ale lui George W. Bush

Barack Obama se pregateste sa intervina in Siria impotriva lui Bashar al-Assad fara autorizatia ONU, la zece ani dupa decizia lui George W. Bush de a invada Irakul fara mandatul Consiliului de Securitate,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2012 seconds )