Libnet.ro
UNICEF

07:30

CRIZA SIRIA. Congresul SUA decide daca este de acord cu actiunea militara propusa de Barack ...

România Liberă România Liberă,
CRIZA SIRIA. Congresul SUA decide daca este de acord cu actiunea militara propusa de Barack ...

Congresul american va decide luni daca este sau nu de acord cu interventia militara a Statelor Unite in Siria, dupa atacul chimic care a ucis peste 1. 400 de oameni, informeaza B1Tv. Intre timp, presa germana noteaza ca nu presedintele sirian Bashar Al-Assad ar fi aprobat atacul chimic, ci oficiali de rang inalt ai armatei siriene. CNN a dat publicitatii primele imagini de la celebrul atac care a impartit lumea in doua tabere. Potrivit Constitutiei americane, responsabilitatea de a declara . continuă pe România Liberă

CRIZA SIRIA. Ambasada SUA de la Beirut evacueaza personalul neesential.

Ambasada americana de la Beirut a anuntat vineri ca evacueaza personalul neesential, in contextul in care Statele Unite ameninta cu lansarea unui atac impotriva regimului sirian, acuzat de folosirea armelor chimice impotriva populatiei civile, relateaza Mediafax. Pe 6 septembrie, Departamentul de Stat a decis sa reduca numarul personalului neesential si al membrilor familiilor de la ambasada din Beirut, din cauza amenintarilor la adresa misiunilor americane si personalului, a anuntat .

CRIZA SIRIA. Rusia sfatuieste Siria sa plaseze armele chimice sub control international.

Rusia indeamna regimul Bashar al-Assad sa plaseze sub control international armamentul chimic si sa il distruga, in contextul acuzatiilor privind comiterea unui atac chimic pe 21 august, la periferia Damascului, relateaza AFP, conform Mediafax. Citeste si CRIZA SIRIA. Avertisment al Bashar al-Assad pentru SUA: Daca ne atacati, asteptati-va la orice Stire in curs de actualizare.

CRIZA SIRIA. Avertisment al Bashar al-Assad pentru SUA: Daca ne atacati, asteptati-va la orice.

Orice este posibil intr-un raPresedintele sirian Bashar al-Assad a avertizat, luni, Statele Unite impotriva oricarui atac impotriva regimului sau, cerand Washingtonului sa se astepte la orice in caz de actiune, informeaza Mediafax. Trebuie sa va asteptati la orice, a declarat Bashar al-Assad in cadrul unui interviu televizat difuzat de CBS. Guvernul sirian) nu este singurul actor din regiune. Exista diferite partide, diferite factiuni, diferite ideologii, a adaugat el, fara sa excluda .

CRIZA SIRIA. Avertisment al lui Bashar al-Assad pentru SUA: Daca ne atacati, asteptati-va ...

Orice este posibil intr-un raPresedintele sirian Bashar al-Assad a avertizat, luni, Statele Unite impotriva oricarui atac impotriva regimului sau, cerand Washingtonului sa se astepte la orice in caz de actiune, informeaza Mediafax. Trebuie sa va asteptati la orice, a declarat Bashar al-Assad in cadrul unui interviu televizat difuzat de CBS. Guvernul sirian) nu este singurul actor din regiune. Exista diferite partide, diferite factiuni, diferite ideologii, a adaugat el, fara sa excluda .

Criza din Siria. Congresul american incepe dezbaterile privind o posibila interventie militara. Administratia Obama incearca sa convinga

In timp ce secretarul de stat american John Kerry continua ofensiva diplomatica in Europa, intalnindu-l la Paris pe secretarul general al Ligii Arabe pentru a justifica proiectul interventiei militare in Siria, acuzata de atacul chimic din 21 august, mingea este acum in terenul de Congresul american.

CRIZA SIRIA. Rusia avertizeaza SUA in privinta unui atac asupra depozitelor de materiale ...

Rusia a avertizat, vineri, Statele Unite in privinta riscurilor unui posibil atac asupra depozitelor de materiale chimice in Siria, relateaza Mediafax. Avertizam autoritatile americane si aliatii lor impotriva oricarui atac asupra depozitelor de arme) chimice si a zonelor invecinate, a declarat ministerul, subliniind riscul unor scurgeri toxice si cel al unui acces oferit la aceste stocuri rebelilor si teroristilor, se arata intr-un comunicat al Ministerului de Externe rus.

CRIZA SIRIA: Ce spune Cameron despre plasarea arsenalul chimic sub control international.

Premierul britanic David Cameron a apreciat luni ca propunerea Rusiei adresata Siriei, de a plasa arsenalul chimic sub control international, este deosebit de binevenita si a declarat ca o astfel de decizie a Damascului ar fi un mare pas inainte, transmite Mediafax. Daca Siria isi va pune armele chimice in afara utilizarii, sub supraveghere internationala, acest fapt cu certitudine va fi un mare pas inainte si va fi incurajat, a afirmat Cameron in fata deputatilor britanici, adaugand .

CRIZA SIRIA: Ce planuri are ONU cu armele chimice.

Secretarul general ONU, Ban Ki-moon, a propus crearea unor zone aflate sub controlul Natiunilor Unite, in Siria, pentru distrugerea armelor chimice, transmite Mediafax. In scopul depasirii paraliziei Consiliului de Securitate, as propune crearea unor zone de distrugere a armelor chimice daca inspectorii vor confirma utilizarea acestui tip de armament, a declarat secretarul general ONU, potrivit AFP. Citeste si Cat va costa la pompa conflictul din Siria Rusia a indemnat regimul Bashar .

CRIZA SIRIA. Hillary Clinton: Decizia regimului Assad de a renunta la armele chimice, ...

O eventuala decizie a Siriei de renuntare la arsenalul chimic ar fi o etapa importanta, a declarat fostul secretar de Stat american Hillary Clinton imediat dupa intrevederea pe care a avut-o cu presedintele Barack Obama la Casa Alba, transmite Mediafax. Daca regimul de la Damasc plaseaza imediat stocurile de arme chimice sub control international, asa cum secretarul de Stat John Kerry a discutat cu Rusia, aceasta ar fi o etapa importanta. Dar nu poate fi un nou pretext pentru amanare sau .

CRIZA SIRIA. Casa Alba recunoaste riscurile unei interventii armate la Damasc.

Secretarul general al Casei Albe a recunoscut ca atacurile americane in Siria ar putea conduce la riscul de a se vedea antrenati in mijlocul unui razboi civil, ca si la cel al unor represalii, relateaza AFP, conform Mediafax. Citeste si CBS: Assad a NEGAT ca s-ar afla in spatele atacului chimic din Siria Riscurile de atacuri sunt multiple a recunoscut duminica Denis McDonough pentru CNN, unul dintre numeroasele platouri in care a fost prezent duminica, intre care cel de a ne vedea .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )