Libnet.ro
UNICEF

20:30

CSM BUCURESTI - METZ LIVE. Meci fabulos facut de campioana Romaniei

Antena3 Antena3,
CSM BUCURESTI - METZ LIVE. Meci fabulos facut de campioana Romaniei

CSM Bucuresti va juca vineri cu Metz Handball in prima mansa a sferturilor de finala ale Ligii Campionilor. MECIUL este LIVE VIDEO pe DIGISPORT si ONLINE STREAM pe aplicatie. continuă pe Antena3

CSM BUCURESTI - METZ LIVE. Cristina Neagu, in forma excelenta

CSM Bucuresti va juca vineri cu Metz Handball in prima mansa a sferturilor de finala ale Ligii Campionilor. MECIUL este LIVE VIDEO pe DIGISPORT si ONLINE STREAM pe aplicatie.

CSM BUCURESTI - METZ LIVE ONLINE STREAM - VIDEO LIGA CAMPIONILOR

CSM BUCURESTI - METZ LIVE ONLINE STREAM - VIDEO LIGA CAMPIONILOR CSM Bucuresti va juca in sferturile Ligii Campionilor impotriva campioanei Frantei, Metz, o echipa cu 6 campioane mondiale in lot.

HANBDAL.CSM BUCURESTI-METZ ONLINE STREAM LIVE DIGISPORT TELEKOM SPORT VIDEO. Meci decisiv pentru Romance

Interul francez Camille Ayglon-Saurina CSM Bucuresti) a opinat ca egale, 50-50%, sansele de calificare in Final Four inainte de dubla cu Metz.

CSM Bucuresti, aproape calificata in Final Four dupa o victorie fabuloasa in fata lui Metz Handball

Min. Grubisic incearca si ea sa inscrie, insa nu nimereste spatiul portii goale. inscrie Metz, dar si CSM in ultima secunda siscorul final este 34-21! Min. Sapte metri. Executa Bella.

CSM Bucuresti a demolat-o pe Metz si e aproape de Final Four

Campioana CSM Bucuresti a obtinut o victorie care o apropie de a treia calificare consecutive in Final Four-ul Ligii Campionilor la handbal feminine.

Diseara, ora 20.30, meci mare la Polivalenta: CSM Bucuresti - Metz, prima mansa a sferturilor de finala din Liga Campionilor la handbal feminin

Tigroaicele sunt la o dubla mansa de indeplinirea obiectivului fixat la inceputul sezonului, acela de a intra intre primele patru echipe ale continentului.

CSM Bucuresti: Daca castigam cu Metz, totul va fi in ordine!

CSM Bucuresti Antrenorul suedez Per Johansson a opinat ca CSM Bucuresti este favorita in meciul de vineri cu Metz Handball, din prima mansa a sferturilor de finala ale Ligii Campionilor la handbal feminin, dar cu.

Tigroaiceleau muscat letal din Metz. Victorie fabuloasa pentru CSM Bucuresti, care e calificata in Final Four-ul Ligii Campionilor la handbal feminin

CSM Bucuresti a reusit un festival de goluri in mansa tur a sferturilor de finala din Liga Campionilor, in care a intalnit pe Metz.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )