Libnet.ro
UNICEF

14:01

CSM: Fostul sef al DIICOT Felix Banila se intoarce la Parchetul din Bacau, pe functie de executie

Hotnews Hotnews,
 CSM: Fostul sef al DIICOT Felix Banila se intoarce la Parchetul din Bacau, pe functie de executie

Fostul sef al DIICOT Felix Banila se va intoarce pe o functie de executie la Parchetul Tribunalului Bacau, unde a lucrat inainte de a prelua conducerea Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism. Banila a demisionat de la sefia DIICOT in 2 octombrie, la trei zile de la solicitarea presedintelui Klaus Iohannis. continuă pe Hotnews

Felix Banila se intoarce pe o functie de executie la Parchetul Tribunalului Bacau, dupa demisia de la sefia DIICOT

Fostul sef DIICOT Felix Banila se va intoarce pe o functie de executie la Parchetul Tribunalului Bacau, unde a lucrat inainte de a prelua conducerea Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate.

Procurorii din CSM decid astazi daca Felix Banila se poate intoarce la Parchetul Tribunalului Bacau Banila a demisionat de la sefia DIICOT la cererea lui Iohannis

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii ia in discutie, joi, solicitarea procurorului Felix Banila de a se intoarce la Parchetul Tribunalului Bacau. Banila a demisionat de la conducerea Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism in 2 octombrie, la trei zile de la solicitarea presedintelui Klaus Iohannis.

Cererea lui Felix Banila de a-si continua activitatea la Parchetul de pe langa Tribunalul Bacau, pe ordinea de zi a CSM

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii CSM) dezbate, joi, cererea lui Felix Banila de a-si continua activitatea la Parchetul de pe langa Tribunalul Bacau, dupa ce a demisionat de la conducerea DIICOT, relateaza news. ro.

Fostul sef al ANI Horia Georgescu, achitat definitiv in dosarul retrocedarilor acordate de ANRP

Fostul sef al Agentiei Nationale de Integritate Horia Georgescu a fost achitat, marti, de inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) in dosarul retrocedarilor acordate de Autoritatea Nationala pentru Restituirea Proprietatilor ANRP). Decizia este definitiva.

ICCJ: Fostul sef al ANI Horia Georgescu, achitat definitiv in dosarul ANRP

Fostul sef al ANI Horia Georgescu a fost achitat definitiv de inalta Curte de Casatie si Justitie I.

Interlopul care i-a amenintat in arest pe fostul sef ANAF si pe cumnatul lui Ponta, condamnat la inchisoare in Germania

Daniel Ionut Pietraru, un personaj devenit celebru pentru ca le-a facut zile grele in arest fostului sef ANAF Sorin Blejnar, dar si lui Iulian Hertanu, cumnatul fostului premier Victor Ponta, a fost arestat in Germania.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:01

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )