Libnet.ro
UNICEF

14:30

CSM isi alege marti noua conducere, pentru care candiddeaza Alexandru Serban si Marius Tudose

Hotnews Hotnews,
 CSM isi alege marti noua conducere, pentru care candiddeaza Alexandru Serban si Marius Tudose

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii CSM) se reuneste marti pentru a-si alege noua conducere, pentru functia de presedinte candidand judecatorii Alexandru Serban si Marius Tudose, iar pentru vicepresedinte, procurorul Bogdan Gabor, potrivit Agerpres. continuă pe Hotnews

CSM isi alege marti noua conducere. Sedinta, prezidata de Iohannis

Consiliul Superior al Magistraturii CSM) isi alege noua conducere si prezinta raportul de activitate pe 2014, in sedinta de marti, care va fi prezidata de presedintele Klaus Iohannis, informeaza.

CSM alege marti noua conducere si prezinta activitatea pe 2014: Sedinta va fi prezidata de Iohannis

Consiliul Superior al Magistraturii CSM) isi alege noua conducere si prezinta raportul de activitate pe 2014, in sedinta de marti, care va fi prezidata de presedintele Klaus Iohannis. Candidatii la.

CSM alege maine noua conducere si prezinta activitatea pe 2014

Consiliul Superior al Magistraturii CSM) isi alege noua conducere si prezinta raportul de activitate pe 2014, in sedinta de maine, care va fi prezidata de presedintele Klaus Iohannis, potrivit unui comunicat emis de Administratia Prezidentiala.

Iohannis va prezida sedinta CSM de alegeri

Consiliul Superior al Magistraturii CSM) isi va alege, in sedinta de marti, noua conducere si va prezenta raportul de activitate pe 2014. Sedinta CSM va fi prezidata de presedintele Klaus Iohannis.

Oana Roman, problemele de sanatate pentru care isi da in judecata medicul

Oana Roman a suferit serioase probleme de sanatate dupa operatia de cezariana de anul trecut, iar acum este decisa sa il dea in judecata pe medicul care a operat-o la acea vreme. Iata prin ce complicatii a trecut vedeta.

CES 2015 Intel lanseaza oficial Broadwell, noua generatie pentru autonomie cat mai mare

Intel Broadwell a fost prezentat la CES 2015, dupa o lunga asteptare si dupa ce noile cipuri au ajuns deja la producatori. Sunt fabricate in tehnologia de 14 nanometri si autonomia ar trebui sa fie principalul avantaj care sa te intereseze. Intel Broadwell marcheaza lansarea celei de-a 5-a generatii de procesoare Core si avanseaza la acele capitole unde ai fi dorit progres. Daca Haswell ti s-a parut ca aduce o imbunatatire semnificativa asupra consumului de energie, trebuie sa stii ca [].

8 motive pentru care ar trebui sa-ti iei plante de apartament

Aducerea unor elemente din afara in interiorul casei inseamna mai mult decat infrumusetarea spatiului. Potrivit unor studii NASA, plantele din casa sunt excelente pentru sanatatea ta pentru ca filtreaza aerul.

Romanii prefera tot mai mult vacantele personalizate, pentru care platesc in medie 1.700 de euro de persoana

Romanii prefera tot mai mult vacantele personalizate. Pentru un astfel de sejur, ei platesc in medie 1. 700 de euro de persoana. Astfel de excursii, explica specialistii, sunt construite pas cu pas, in functie.

Explicatia HALUCINANTA pentru care a tras cu arma de 4 ORI: Am vrut sa impusc ANUL

Pistolarul din Pitesti, care si-a ingrozit vecinii dupa ce a tras mai multe focuri de arma in noaptea de revelion, a fost prins. Explicatia lui a fost halucinanta. A spus ca a tras pentru ca a vrut sa.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )