Libnet.ro
UNICEF

01:06

Oana Roman, problemele de sanatate pentru care isi da in judecata medicul

ADPM ADPM,
Oana Roman, problemele de sanatate pentru care isi da in judecata medicul

Oana Roman a suferit serioase probleme de sanatate dupa operatia de cezariana de anul trecut, iar acum este decisa sa il dea in judecata pe medicul care a operat-o la acea vreme. Iata prin ce complicatii a trecut vedeta. continuă pe ADPM

Oana Roman il da in judecata pe medicul care a asistat-o la nastere

Oana Roman il da in judecata pe medicul care a asistat-o la nastere. Fiica fostului premier Petre Roman sustine ca a fost la un pas de moarte dupa ce operatia i s-a infectat la patru zile dupa ce a nascut.

CSM isi alege marti noua conducere, pentru care candiddeaza Alexandru Serban si Marius Tudose

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii CSM) se reuneste marti pentru a-si alege noua conducere, pentru functia de presedinte candidand judecatorii Alexandru Serban si Marius Tudose, iar pentru vicepresedinte, procurorul Bogdan Gabor, potrivit Agerpres.

8 motive pentru care ar trebui sa-ti iei plante de apartament

Aducerea unor elemente din afara in interiorul casei inseamna mai mult decat infrumusetarea spatiului. Potrivit unor studii NASA, plantele din casa sunt excelente pentru sanatatea ta pentru ca filtreaza aerul.

Romanii prefera tot mai mult vacantele personalizate, pentru care platesc in medie 1.700 de euro de persoana

Romanii prefera tot mai mult vacantele personalizate. Pentru un astfel de sejur, ei platesc in medie 1. 700 de euro de persoana. Astfel de excursii, explica specialistii, sunt construite pas cu pas, in functie.

Explicatia HALUCINANTA pentru care a tras cu arma de 4 ORI: Am vrut sa impusc ANUL

Pistolarul din Pitesti, care si-a ingrozit vecinii dupa ce a tras mai multe focuri de arma in noaptea de revelion, a fost prins. Explicatia lui a fost halucinanta. A spus ca a tras pentru ca a vrut sa.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )