Libnet.ro
UNICEF

13:45

CSM isi alege marti noua conducere. Sedinta, prezidata de Iohannis

Antena3 Antena3,
CSM isi alege marti noua conducere. Sedinta, prezidata de Iohannis

Consiliul Superior al Magistraturii CSM) isi alege noua conducere si prezinta raportul de activitate pe 2014, in sedinta de marti, care va fi prezidata de presedintele Klaus Iohannis, informeaza. continuă pe Antena3

CSM isi alege marti noua conducere, pentru care candiddeaza Alexandru Serban si Marius Tudose

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii CSM) se reuneste marti pentru a-si alege noua conducere, pentru functia de presedinte candidand judecatorii Alexandru Serban si Marius Tudose, iar pentru vicepresedinte, procurorul Bogdan Gabor, potrivit Agerpres.

CSM alege marti noua conducere si prezinta activitatea pe 2014: Sedinta va fi prezidata de Iohannis

Consiliul Superior al Magistraturii CSM) isi alege noua conducere si prezinta raportul de activitate pe 2014, in sedinta de marti, care va fi prezidata de presedintele Klaus Iohannis. Candidatii la.

CSM alege maine noua conducere si prezinta activitatea pe 2014

Consiliul Superior al Magistraturii CSM) isi alege noua conducere si prezinta raportul de activitate pe 2014, in sedinta de maine, care va fi prezidata de presedintele Klaus Iohannis, potrivit unui comunicat emis de Administratia Prezidentiala.

Iohannis va prezida sedinta CSM de alegeri

Consiliul Superior al Magistraturii CSM) isi va alege, in sedinta de marti, noua conducere si va prezenta raportul de activitate pe 2014. Sedinta CSM va fi prezidata de presedintele Klaus Iohannis.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )