Libnet.ro
UNICEF

09:15

CTP, reactie fabuloasa dupa ce Simona Halep s-a calificat in finala de la Dubai. E o legenda!

Playtech Playtech,
CTP, reactie fabuloasa dupa ce Simona Halep s-a calificat in finala de la Dubai. E o legenda!

CTP a reactionat dupa ce Simona Halep s-a calificat in finala de la Dubai. Aceasta a jucat astazi impotriva lui Jennifer Brady pe care a invins-o cu 6-2, 6-0. Sambata, Simona o va intalni pe Elena Rybakina, care se situeaza pe locul 19 in clasamentul WTA. CTP, reactie fabuloasa dupa ce Simona Halep s-a calificat . continuă pe Playtech

Cati bani a castigat Simona Halep, dupa calificarea in finale in turneul de la Dubai. Suma e fabuloasa

Simona Halep a invins-o pe Jennifer Brady cu scorul de 6-2, 6-0, astfel ca sportiva noastra s-a calificat cu mult entuziasm in finala de la Dubai, acolo unde o va intalni sambata pe Elena Rybakina din Kazahstan, locul 19 WTA. Calificarea in finala de la Dubai ii va aduce Simonei Halep beneficii uriase. Cati bani .

Simona Halep, prima reactie dupa victoria de la Dubai: M-am simtit ca la fotbal

Simona Halep a avut o reactie dupa victoria in fata lui Ons Jabeur. Aceasta a fost, pe cat de sincera, pe atat de amuzanta, cu toate ca epuizarea i se citea pe chip. Simona Halep, prima reactie dupa victoria de la Dubai Se pare ca romanca nu si-a gasit reglajele in startu duelului cu Ons .

Simona Halep s-a calificat in semifinalele de la Dubai. Cu ce adversara puternica se lupta sportiva mai departe

Dupa un meci greu impotriva jucatoarei Ons Jabeur, Simona a avut de infruntat o alta jucatoare de top in sferturile de finala ale turneului WTA Dubai, este vorba de Aryna Sabalenka. Simona Halep s-a calificat in semifinalele de la Dubai Dupa un meci greu impotriva jucatoarei Ons Jabeur, Simona a avut de infruntat o alta .

Start nebun la Dubai! Simona Halep s-a dezmortit greu, dar s-a calificat in sferturi dupa un meci dramatic cu Jabeur

Simona Halep a obtinut, miercuri, victoria cu numarul 500 a carierei, calificandu-se astfel in sferturile turneului Premier de la Dubai. Constanteanca in varsta de 28 de ani a revenit dupa un start greoi si s-a impus cu scorul de 1-6, 6-2, 7-67) in fata reprezentantei Tunisiei, Ons Jabeur 45 WTA), dupa doua ore de lupta si o minge de meci salvata.

Simona Halep s-a calificat in semifinale la Dubai

Jucatoarea Simona Halep a obtinut, joi seara, calificarea in semifinalele turneului de la Dubai dupa un nou meci de trei seturi, cu revenire de la 0-1.

Victorie pentru Simona Halep! Romanca s-a calificat in semifinalele de la Dubai

Simona Halep a reusit, joi, sa-si asigure prezenta in penultimul act al turneului de tenis de la Dubai, dupa un meci adjudecat in trei seturi.

Simona Halep, dupa ce a invins-o pe Brady la Dubai: Cred ca am facut cel mai bun joc de cand am venit aici

Simona Halep a ajuns in finala turneului de la Dubai, dupa ce a invins-o pe Jennifer Brady, cu scorul 6-2, 6-0.

Simona Halep a spulberat-o pe Jennifer Brady, in semifinala de la Dubai. Prima reactie a romancei

Simona Halep a trecut de Aryna Sabalenka in sferturi, iar acum romanca se pregateste de o noua confruntare cu Jennyfer Brady in semifinala turneului WTA Dubai 2020. UPDATE: Sunt foarte fericita! Va multumesc din suflet tuturor pentru ca ati fost alaturi de mine!, a fost prima reactie a Simonei, la finalul partidei cu Jennifer Brady.

Simona Halep a starnit hohote de ras la Dubai, dupa victoria cu Ons Jabeur

Simona Halep, numarul 2 WTA, a invins-o in trei seturi pe tunisianca Ons Jabeur, scor 1-6, 6-2, 7-6 9-7 in tie-break), la turneul de la Dubai si s-a calificat in sferturile turneului.

Simona Halep, dupa calificarea in sferturi: Poate ca am avut si noroc azi

Simona Halep principala favorita) s-a calificat cu mari emotii in sferturile turneului de la Dubai. Romanca a declarat, dupa meciul cu Ons Jabeur, scor 1-6, 6-2, 7-67), ca a obtinut si cu putin noroc victoria si ca este mandra de faptul ca a luptat pana la final.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )