Libnet.ro
UNICEF

17:30

Cuba are un nou ambasador in Statele Unite ale Americii, pentru prima data dupa 54 de ani

B1 B1,
Cuba are un nou ambasador in Statele Unite ale Americii, pentru prima data dupa 54 de ani

Dupa ce situatia diplomatica dintre Statele Unite ale Americii si Cuba s-a mai ameliorat, Cuba a decis sa trimita primul ambasador la Casa Alba. Jose Cabanas si-a prezentat scrisorile de acreditare joi, 17. continuă pe B1

Cuba are un nou ambasador in Statele Unite, primul dupa 1961

Cuba are un nou ambasador in Statele Unite, pentru prima data din 1961, dupa ce Jose Cabanas a fost primit joi la Casa Alba pentru a-si prezenta scrisorile de acreditare, relateaza BBC News Online.

Cuba are un nou ambasador in Statele Unite, primul dupa 1961

Cuba are un nou ambasador in Statele Unite, pentru prima data din 1961, dupa ce Jose Cabanas a fost primit joi la Casa Alba pentru a-si prezenta scrisorile de acreditare, relateaza BBC News.

Hans G. Klemm a depus juramantul in calitate de ambasador al Statelor Unite ale Americii in Romania

Hans G. Klemm a depus miercuri juramantul in calitate de ambasador al Statelor Unite in Romania, in cadrul unei ceremonii care s-a desfasurat la sediul Departamentului de Stat, in prezenta lui John.

Statele Unite ale Americii sunt pregatite sa invite Muntenegru sa adere la NATO

Statele Unite sunt pregatite sa accepte Muntenegru ca membru in NATO, in conditiile in care statul va continua sa implementeze reforme si sa arate o sustinere mai mare fata de politicile NATO, potrivit unui anunt facut de Casa Alba, informeaza site-ul postului Radio Free Europe/Radio Liberty.

Vladimir Putin a devenit sacul de box al candidatilor americani la presedintie. Donald Trump: Eu o sa ma inteleg cu el

Fiecare poveste buna are nevoie de un personaj negativ, iar Vladimir Putin este perfect, noteaza CNN despre presedintele Federatei Ruse care a devenit sacul de box al dezbaterii prezidentiale din Statele Unite ale Americii.

Ministrii de Interne din statele membre ale UE, reuniune de URGENTA pe tema crizei migratiei. Cand va avea loc

Ministrii de Interne din statele membre ale Uniunii Europene se vor reuni de urgenta, pe 22 septembrie, pentru o nou dezbatere pe tema crizei migratiei din Europa.

Ambasadorul Romaniei in SUA, George Maior, fata in fata cu presedintele Barack Obama

Noul ambasador al Romaniei in Statele Unite ale Americii, George Cristian Maior, s-a intalnit cu presedintele Barack Obama la Casa Alba pentru a-si prezenta scrisorile de acreditare. Maior a mentionat.

Ambasadorul Romaniei in SUA, George Maior, si-a prezentat scrisorile de acreditare presedintelui Barack Obama

George Maior, noul ambasador al Romaniei in Statele Unite ale Americii, si-a prezentat joi scrisorile de acreditare presedintelui Barack Obama. Potrivit Agerpres, Maior a vorbit cu Obama despre simpatia pe care o au.

Hans Klemm a depus juramantul in calitate de ambasador al SUA in Romania

Noul ambasador al SUA in Romania, Hans Klemm, a depus miercuri juramantul in fata secretarului de stat al Statelor Unite ale Americii, John Kerry, intr-o ceremonie desfasurata la Departamentul de Stat, in Washington, D.

GALERIE FOTO. Hans Klemm a depus juramantul in calitate de ambasador al SUA in Romania

Noul ambasador al SUA in Romania, Hans Klemm, a depus, miercuri, juramantul in fata secretarului de stat al Statelor Unite ale Americii, John Kerry, intr-o ceremonie desfasurata la Departamentul de Stat, in Washington, D.

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2671 seconds )