Libnet.ro
UNICEF

00:07

Culmea naivitatii: o femeie a fost inselata de doua ori de necunoscuti care au anuntat-o ca a castigat marele premiu

Adevărul Adevărul,
Culmea naivitatii: o femeie a fost inselata de doua ori de necunoscuti care au anuntat-o ca a castigat marele premiu

Escrocii prin telefon fac din nou victime in Hunedoara. O femeie de 60 de ani a pierdut, in doua transe, 25. 000 de mii de lei dupa ce a avut incredere in niste necunoscuti care au amagit-o cu un premiu fals. continuă pe Adevărul

Oficiul Judetean de Posta Arad a fost sanctionat de doua ori de Politie

Angajatii Postei Romane din Arad nu respecta conditiile de transport valori impuse de lege. Anul trecut Inspectoratul de Politie Judetean Arad a sanctionat Oficiul Judetean de Posta Arad de doua ori pentru ca nu a respectat normele legale privind paza bunurilor si transporturilor de valori.

Cum a favorizat Guvernul de doua ori in zece ani compania Rompetrol in detrimentul statului

Statul roman ajuta pentru a doua oara in ultimii zece Rompetrol Rafinare primind la schimb promisiuni. In octombrie 2003, Guvernul a emis o ordonanta de urgenta OUG 118) privind transformarea in obligatiuni cu o maturitate de sapte ani a datoriilor Rompetrol care se ridicau la circa 660 milioane dolari. Rompetrol s-a angajat sa rascumpere obligatiunile pana pe 30 septembrie 2010. Nu si-a respectat obligatiile, iar statul roman a actionat Rompetrol in judecata. Zece ani mai tarziu, statul roman mai face un gest de plin de generozitate si renunta la toate litigiile din acest caz tot in schimbul unor promisiuni. Vezi in text o istorie a creantei Rompetrol.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )