Libnet.ro
UNICEF

07:30

Culoar bun pentru Simona Halep la Dubai. Care e programul optimilor si de cine trebuie sa mai treaca jucatoarea noastra pentru a ajunge in finala

Adevărul Adevărul,
Culoar bun pentru Simona Halep la Dubai. Care e programul optimilor si de cine trebuie sa mai treaca jucatoarea noastra pentru a ajunge in finala

Simona Halep este in optimile de finala ale turneului de la Dubai, unde va juca azi impotriva ucrainenecei Lesia Tsurenko. continuă pe Adevărul

Calificare pentru Simona Halep in sferturi la Dubai

Simona Halep s-a calificat, miercuri, in sferturile turneului de la Dubai dupa o victorie in doua seturi obtinuta in fata Lesiei Tsurenko, scor 6-3, 7-5.

HALEP - TSURENKO LIVE la DUBAI. Palmares impresionant pentru Simona Halep in intalnirile directe

HALEP - TSURENKO LIVE la DUBAI. Simona Halepse va duela in optimile turneului de la Dubai cuLesia Tsurenko. HALEP - TSURENKO LIVE la DUBAI. Halep si Tsurenko au fost adversare saptamana.

incurajare inedita pentru Simona Halep! Ce i-a strigat un spectator din tribuna la meciul cu Bouchard de la Dubai

Simona Halep a facut un meci foarte bun in debutul turneului de la Dubai, unde a trecut destul de clar de Eugenie Bouchard.

Zi importanta pentru Simona Halep! Ce titlu poate primi azi cea mai buna jucatoare de tenis a Romaniei

Simona Halep este angrenata la turneul de la Dubai, dar poate primi azi, de la distanta, cel mai important trofeu din cariera ei.

S-a hotarat in privinta antrenorului. Decizia luata de Simona Halep la Dubai

Calificata in sferturile turneului WTA Premier 5 de la Dubai, Simona Halep a vorbit miercuri si despre ce are de gand in privinta angajarii unui antrenor.

DigiSport: Gestul care i-a fost fatal lui Van Cleemput. Motivul real pentru care Simona Halep a renuntat la colaborare

Simona Halep s-a despartit de Thierry van Cleemput, motivul invocat fiind lipsa de chimie dintre cei doi. Totusi, altele au fost lucrurile care au deranjat-o pe sportiva noastra si care au dus la ruptura neasteptata dintre cei doi.

WTA Dubai: Simona Halep va juca joi n sferturi, nu nainte de ora 17:00

Este cunoscut programul zilei de joi de la WTA Dubai Premier 5), Simona Halep urmand sa joace in al treilea meci de pe arena centrala nu inainte de ora 17:00) cu Aryna Sabalenka sau Belinda Bencic in sferturile competitiei de categorie Premier 5.

WTA Dubai: Simona Halep va juca joi n sferturi cu Belinda Bencic, nu nainte de ora 17:00

Este cunoscut programul zilei de joi de la WTA Dubai Premier 5), Simona Halep urmand sa joace in al treilea meci de pe arena centrala nu inainte de ora 17:00) cu Belinda Bencic in sferturile competitiei de categorie Premier 5.

WTA Dubai: Simona Halep vs Lesia Tsurenko se va disputa miercuri, n jurul orei 10:30

Organizatorii turneului Premier 5 de la Dubai au anuntat programul zilei de miercuri, disputa dintre Simona Halep si Lesia Tsurenko urmand sa aiba loc in jurul orei 10:30, ora Romaniei. Confruntarea va fi a doua a zilei de pe arena centrala. Partida va fi in direct pe Digisport si LiveText pe HotNews. ro.

WTA Dubai: Simona Halep vs Eugenie Bouchard se va disputa marti, n jurul orei 12:00

Organizatorii turneului Premier 5 de la Dubai au anuntat programul zilei de marti, disputa dintre Simona Halep si Eugenie Bouchard urmand sa fie a treia de pe arena centrala se va disputa undeva dupa ora 12:00). Confruntarea va fi in direct pe Digisport si LiveText pe HotNews. ro.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2302 seconds )