Libnet.ro
UNICEF

22:45

Cum a ajuns Dacia cea mai mare companie din sud-estul Europei

Playtech Playtech,
Cum a ajuns Dacia cea mai mare companie din sud-estul Europei

Dacia este, pentru al saselea an la rand, cea mai mare companie din sud-estul Europei, raportat la valoarea veniturilor. Romania, insa, se afla in top si cu o bila neagra. Dacia este. continuă pe Playtech

Record negativ de decese in SUA din cauza pandemiei de coronavirus. Au fost inregistrate peste 2.500 de decese in ultimele 24 de ore

InStatele Unite ale Americiiau fost raportatepeste 2. 500 de decese din cauza infectiei cu Covid-19, in ultimele 24 de ore, potrivitUniversitatii Johns Hopkins. Este cea mai mare valoare din.

Carantina din municipiul Constanta s-ar putea prelungi. Judetul are cea mai mare rata de infectare din tara

Constanta este judetul cu cea mai mare rata de infectare din tara, iar carantina s-ar putea prelungi. Prefectul Silviu Cosa a anuntat ca vor fi inasprite verificarile si vor fi suplimentate fortele de.

Ultimul episod din The Undoing, cea mai mare audienta pentru HBO de la finalul Big Little Lies

Ultimul episod din miniseria The Undoing, cu Nicole Kidman si Hugh Grant in rolurile principale, a generat cea mai mare audienta pentru HBO de la finalul sezonului secund al Big Little Lies de anul trecut, potrivit Variety.

Laura Vicol, candidat PSD la Camera Deputatilor: intr-un an, PNL a reusit sa ne provoace a doua cea mai mare scadere economica din UE

PNL conduce Romania de un an de zile si a reusit sa ne provoace a doua cea mai mare scadere economica din Uniunea Europeana.

Fostul sef al DSP Sibiu, care a demisionat cand judetul atinsese cea mai mare rata de infectare din tara, propus director medical interimar al spitalului TBC

Fostul director al Directiei de Sanatate Publica Sibiu, Gabriel Budescu, a fost propus pentru functia de director medical interimar al Spitalului de Pneumoftiziologie din Sibiu, scrie Turnul Sfatului. Budescu a demisionat de la sefia DSP Sibiu la jumatatea acestei luni, invocand motive medicale, dupa ce judetul atinsese cea mai mare rata de infectare din tara - 9 -, iar municipiul resedinta intrase in carantina, cu o incidenta de 12 la mia de locuitori.

BRD a castigat premiul de Cea mai buna banca din Romania al revistei The Banker

BRD Groupe Societe Generale a primit miercuri, 2 decembrie, la Londra, pentru a opta oara, din partea revistei britanice The Banker , parte a grupului Financial Times, titlul de Cea mai buna banca din Romania in anul 2020.

Cea mai inalta cladire din lume, luminata in culori drapelului de Ziua Romaniei

De Ziua Nationala a Romaniei, Burj Khalifa din centrul Dubaiului, cea mai inalta cladire din lume, a.

Ion Chicu, despre situatia pandemica din R. Moldova: Cea mai mare vina o au Guvernul si politicienii

Guvernul in primul rand, politicienii in al doilea rand si populatia tarii poarta responsabilitatea pentru numarul mare de persoane din tara infectate cu COVID-19. Declaratia apartine premierului Ion Chicu si a fost facuta in cadrul emisiunii Cutia Neagra de la postul de televiziune TV8, noteaza IPN.

ASOCIATIA EDIT: Romania este cea mai nesigura tara din UE in ceea ce priveste circulatia rutiera

Asociatia EDIT continua proiectul ,,Ora de Educatie Rutiera,initiativa parte a Programului National ,,Romania in Siguranta inceput in toamna anului 2019. Ajuns la a VII-a editie, proiectul ,,Ora de Educatie Rutiera s-a desfasurat in perioada Octombrie - Noiembrie 2020, in zece gradinite din Sectorul 3 al Capitalei.

Cel mai mare spital din Baragan va trata cu plasma pacientii COVID-19

Cea mai mare unitate medicala din judetul Ialomita va incepe tratamentul cu plasma pentru pacientii COVID-19. Sectia de Anestezie si Terapie Intensiva din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Slobozia va salva pacientii aflati in stare grava cu plasma de la donatori vindecati.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )