Libnet.ro
UNICEF

10:45

Cea mai inalta cladire din lume, luminata in culori drapelului de Ziua Romaniei

România Liberă România Liberă,
Cea mai inalta cladire din lume, luminata in culori drapelului de Ziua Romaniei

De Ziua Nationala a Romaniei, Burj Khalifa din centrul Dubaiului, cea mai inalta cladire din lume, a. continuă pe România Liberă

Kaavan, cel mai singur elefant din lume, s-a intalnit cu un seaman de-al sau, pentru prima oara in ultimii opt ani VIDEO

Elefantul Kaavan, care traia singur si in conditii grele intr-o gradina zoologica din Pakistan, s-a intalnit marti pentru prima oara in ultimii opt ani cu un seaman de-al sau, intr-o rezervatie naturala din Cambodgia, scrie AFP.

ANM: Noiembrie 2020 a fost a cincea cea mai secetoasa luna din 1961 incoace

Administratia Nationala de Meteorologie a transmis, marti, ca, in noiembrie, cantitatea medie de precipitatii a fost de doar 40% din norma acestei luni, respectiv 18,3 litri pe metru patrat. Astfel, luna noiembrie 2020 este a cincea cea mai secetoasa luna din 1961 incoace.

Canicula severa in Australia. Sydney a inregistrat cea mai calda noapte a sa din noiembrie

Sydney, cel mai mare oras din Australia, care se confrunta cu o perioada de canicula, in care temperatura atinge ziua pana la 40C, a inregistrat noaptea de sambata spre duminica drept cea mai calda noapte a sa din noiembrie, cu o temperatura de 30C, relateaza AFP.

Toamna 2020, in top 3 cele mai calduroase toamne din ultimii aproape 60 de ani

Toamna 2020 este a treia cea mai calduroasa toamna din ultimii aproape 60 de ani, iar luna noiembrie a acestui an este una dintre cele mai secetoase din 1961 incoace, potrivit meteorologilor.

Laura Vicol, candidat PSD la Camera Deputatilor: intr-un an, PNL a reusit sa ne provoace a doua cea mai mare scadere economica din UE

PNL conduce Romania de un an de zile si a reusit sa ne provoace a doua cea mai mare scadere economica din Uniunea Europeana.

Ambasadorul Romaniei in Republica Moldova, Daniel Ionita: Marea Unirea de la 1918 ramane poate cea mai sublima pagina de istorie

Ambasadorul Romaniei in Republica Moldova, Daniel Ionita, a declarat cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei ca Marea Unirea de la 1918 ramane poate cea mai sublima pagina de istorie: Anul acesta celebram.

Actiunile europene au incheiat luna noiembrie cu o crestere de peste 14%, cea mai buna evolutie de la inceperea inregistrarii datelor, in 1986

Indicele pan-european Stoxx 600 a incheiat tranzactiile de luni in scadere cu 0,6%, dar pe ansamblul lunii noiembrie a inregistrat cea mai buna evolutie de la inceperea inregistrarii datelor, in 1986, transmite Reuters.

Fostul sef al DSP Sibiu, care a demisionat cand judetul atinsese cea mai mare rata de infectare din tara, propus director medical interimar al spitalului TBC

Fostul director al Directiei de Sanatate Publica Sibiu, Gabriel Budescu, a fost propus pentru functia de director medical interimar al Spitalului de Pneumoftiziologie din Sibiu, scrie Turnul Sfatului. Budescu a demisionat de la sefia DSP Sibiu la jumatatea acestei luni, invocand motive medicale, dupa ce judetul atinsese cea mai mare rata de infectare din tara - 9 -, iar municipiul resedinta intrase in carantina, cu o incidenta de 12 la mia de locuitori.

Cea mai buna varza murata, secretul localnicilor din Milisauti. Reteta perfecta, doar aici se face asa

In sezonul rece, cand nu prea mai gasim legume proaspete, toate gospodinele trebaluiesc in bucutarie. Este deja impamantenit obiceiul de a avea in casa, cel putin un borcan mare cu varza murata. Dar, ca sa iasa treaba buna, exista retetesecrete,unele dintre ele pastrate din generatie in genratie. Este si cazul localnicilor din Milisauti, care au .

Cea mai buna veste pentru clientii Mega Image. Sunt gratis pana la 31 decembrie

Veste magnifica pentru clientii mega Image! Ce urmeaza sa apara in magazine? Acestea sunt gratis pana pe data de 31 decembrie. Ultima zi din ultima luna a anului curent aduce mici daruri pentru cei care cumpara de la lantul de magazine precizat. Vesti pentru clientii Mega Image: sunt gratis pana la 31 decembrie Unul din .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )