Libnet.ro
UNICEF

10:15

Cum a ajuns Florin Piersic sa aiba una dintre cele mai exotice masini din Romania

Antena3 Antena3,
Cum a ajuns Florin Piersic sa aiba una dintre cele mai exotice masini din Romania

Florin Piersic a fostproprietarul al unui Ford Capri Consul 315, intr-o perioada in care masinile de acest gen erau extrem de rare in Romania. Alaturi de masina, Florin Piersic a fost subiectul chiar unui articol de ziar, aparut in Flacara. continuă pe Antena3

Una dintre cele mai rapide masini din lume ajunge la Bucuresti. Accelereaza pana la 100 de kmh in 2,8 secunde

Porsche Taycan, una dintre cele mai rapide masini din lume, cu un timp de acceleratie pana la 100 kmh de 2,8 secunde, este lansat pe piata din Romania. Prezentarea are loc pe 29 ianuarie la Bucuresti.

Povestea Fordului de lux condus de Florin Piersic in comunism. L-am adus de la Viena in doua zile, n-aveam carnet, n-aveam nimic

Florin Piersic a fost invidiatul proprietar al unui luxos Ford Capri Consul 315, pe vremea cand drumurile din Romania erau dominate de eternele Dacii 1300. indragitul actor a povestit intr-o emisiune cum a ajuns sa detina in plina dictatura comunista un astfel de bolid considerat una dintre cele mai rare masini produse de Ford din Marea Britanie.

DOLIU URIAS la VOCEA! A MURIT una dintre CELE MAI iNDRAGITE CONCURENTE! BOALA i-a pus CAPAC!

Ce veste trista! O concurenta de la The Voice s-a stins din viata la doar 43 de ani. Di pacate, cancerul a rapus-o. Este vorba despre Natasha Stuart care a participat la The Voice Australia. Natasha suferea de.

S-A TERMINAT! Una dintre cele mai populare facilitati WhatsApp, INTERZISA! Vei fi dat in judecata daca mai faci asta...

WhatsApp anunta ca va lua masuri legale impotriva utilizatorilor care trimit in masa mesaje automate. A MURIT! CARMEN HARRA A AVUT DREPTATE! STIAM CA NU VA DEPASI VARSTA DE 60 DE ANI Aplicatia.

Florin Piersic a implinit 84 de ani astazi. Ce mesaje i-au transmis vedetele de ziua lui

La multi ani, Florin Piersic! Celebrul actor de teatru si film implineste astazi onorabila varsta de 84 de ani. Mai multe vedete i-au transmis urari de La multi ani, printre care si Razvan Simion si Horia Brenciu, dar si Florin Piersic Jr. Florin Piersic a implinit 84 de ani astazi Florin Piersic a mai adaugat .

Ce masina de lux conducea Florin Piersic pe vremea lui Nicolae Ceausescu. Nu multi aveau privilegiul asta

Se poate spune ca Florin Piersic a fost un castigator si pe vremea lui Nicolae Ceausescu, caci nu multi aveau privilegiul de a detine o masina de lux pe cand Romania avea numai Dacii. Ce masina de lux conducea Florin Piersic pe vremea lui Nicolae Ceausescu? Florin Piersic a fost norocosul unui proprietar al unui .

Ce pensie primeste Florin Piersic de la statul roman. La acesti bani, se adauga si indemnizatia de la UNITER

Marele actor roman Florin Piersic a jucat in multe filme si piese de teatru, insa de cand s-a retras de pe scena statul roman ii acorda o pensie modesta, la care se adauga si o indemnizatie de la UNITER. Ce pensie primeste Florin Piersic de la statul roman Florin Piersic implineste astazi, 27 ianuarie, onorabila .

Ce inseamna ciocoflender. Florin Piersic a explicat cuvantul care l-a consacrat

Florin Piersic ne explica pe indelete povestea despre acest cuvant si semnficatia acestuia . Renumitul actor Florin Piersic a implinit frumoasa varsta de 84 de ani. Celebrul actor a lamurit ce semnifica ciocoflender si de unde provine cuvantul. Am fost intrebat de cineva dar dumneavoastra de ce va numiti oamenii ciocoflenderisi ce inseamna acest cuvant .

Florin Piersic, in lacrimi: Oamenii nu vor mai stii ca a existat un actor

Florin Piersic implineste luni 84 de ani. Margelatu se arata trist de cum evolueaza lumea teatrului. De altfel, Piersic spune ca artistilor li se arata aprecirea dupa ce nu mai sunt in.

Florin Piersic, in lacrimi: Oamenii nu vor mai sti ca a existat un actor

Florin Piersic implineste luni 84 de ani. Margelatu se arata trist de cum evolueaza lumea teatrului. De altfel, Piersic spune ca artistilor li se arata aprecirea dupa ce nu mai sunt in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )