Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cum arata noua declaratie pe proprie raspundere. Schimbarea din formular

Playtech Playtech,
Cum arata noua declaratie pe proprie raspundere. Schimbarea din formular

Cum arata noua declaratie pe proprie raspundere, precum si care este schimbarea din noul formular, vedeti un pic mai jos. A fost publicat modelul oficial al declaratiei pe proprie raspundere pentru deplasarea pe timpul noptii, precum si al adeverintei de la angajator. Autoritatile au lansat noul model de declaratie pe propria raspundere. Descarca AICI noul . continuă pe Playtech

Cum completezi online noua declaratie pe proprie raspundere

Serviciul de Telecomunicatii Speciale STS) anunta ca, in contextul noilor restrictii si masuri de siguranta sanitara impuse de autoritati pentru limitarea efectelor negative inregistrate de pandemia de COVID-19, a actualizat platforma electronica formular. sts. ro.

Cum arata noul model de declaratie pe proprie raspundere, facut public de autoritati

Incepand de luni, 9 octombrie, in Romania intra in vigoare noi restrictii, din cauza numarului tot mai mare de oameni care se infecteaza cu COVID-19. Printre aceste masuri se numara si limitarea.

DOCUMENTE Declaratia pe proprie raspundere si adeverinta pentru angajatori, necesare de luni pentru deplasarile pe timp de noapte

Circulatia pe timp de noapte este restrictionata incepand de luni, cand intra in vigoare noile restrictii, persoanele care ies din casa intre 23. 00 si 05. 00 avand nevoie de o declaratie pe proprie raspundere.

Declaratia pe proprie raspundere poate fi prezentata de pe telefon cu o singura conditie: sa aiba semnatura olografa

Declaratia pe proprie raspundere necesara de luni pentru deplasarea pe timp de noapte poate fi prezentata de pe telefon, fiind valabila insa doar daca are semnatura olografa. Declaratia pe propria raspundere, dar si adeverinta pentru angajatori pot fi completate pe platforma electronica formular. sts. ro.

Avertisment: Declaratia pe proprie raspundere, valabila numai in original! De ce fotografia din telefon nu e acceptata

Autoritatile atrag atentia ca, pentru a fi valabile, declaratiile pe proprie raspundere necesare pentru a putea justifica iesirea din casa intre orele 23. 00 si 5. 00 in perioada de carantina partiala trebuie fie semnate de mana sau prin intermediul unei semnaturi electonice autorizate.

Cum arata noua iubita a lui Razvan Simion. Primele imagini cu cei doi impreuna

Razvan Simion si noua sa iubita au fost surprinsi in amiaza mare pe strazile din Bucuresti. Aceasta este pentru prima data cand fanii matinalului de la Antena o pot observa in detaliu pe cea care ii incalzeste acum sufeltul. Cum arata noua iubita a lui Razvan Simion Matinalul de la Antena nu prea a stat .

Cum se poate completa online declaratia pe proprie raspundere, in cateva minute, direct pe telefon, pe site-ul STS

Serviciul de Telecomunicatii Speciale STS) a anuntat ca a actualizat platforma electronica unde cetatenii pot completa online, direct pe telefon sau tableta, declaratiile pe propria raspundere si adeverintele de la angajator care atesta motivele deplasarii in afara locuintei in intervalul orar 23.

Municipiul Baia Mare intra in carantina zonala. Oamenii se intorc la declaratiile pe proprie raspundere

Municipiul Baia Mare intra incepand de azi in carantina zonala. Intrarile si iesirile din oras vor fi supravegheate in permanenta de filtrele de politie. Paradoxal, desi masurile sunt dure, slujbele religioase sunt in continuare permise, cu numar redus de participanti.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )