Libnet.ro
UNICEF

22:30

Cum se poate completa online declaratia pe proprie raspundere, in cateva minute, direct pe telefon, pe site-ul STS

Adevărul Adevărul,
Cum se poate completa online declaratia pe proprie raspundere, in cateva minute, direct pe telefon, pe site-ul STS

Serviciul de Telecomunicatii Speciale STS) a anuntat ca a actualizat platforma electronica unde cetatenii pot completa online, direct pe telefon sau tableta, declaratiile pe propria raspundere si adeverintele de la angajator care atesta motivele deplasarii in afara locuintei in intervalul orar 23. continuă pe Adevărul

OFICIAL Cum arata declaratia pe proprie raspundere si de unde poate fi descarcata

Modelul declaratiei pe proprie raspundere care trebuie prezentata autoritatilor pentru a justifica deplasarea in afara locuintei, in intervalul orar 23. 00, a fost publicat sambata pe site-ul stirioficiale. ro, anunta Grupul de comunicare strategica.

Ludovic Orban, anunt oficial despre noile restrictii. Amenzi usturatoare pentru cei care nu vor avea declaratia pe proprie raspundere

In contextul in care Romania a ajuns la un record negativ de 9. 714 cazuri de COVID-19, in ultimele 24 de ore, autoritatile s-au mobilizat si au stabilit noi restrictii pentru cetateni. Ludovic Orban a facut anuntul de care toata lumea se temea. Astfel, incepand de saptamana viitoare, cetatenii vor avea de respectat noi masuri de .

Declaratia pe proprie raspundere. in ce cazuri va fi nevoie de ea, incepand de luni, si ce trebuie sa cuprinda

Noi restrictii intra in vigoare in Romania, incepand de luni, iar printre acestea se numara interzicerea circulatiei pe timp de noapte, intre orele 23 si 5, cu cateva exceptii. in acest interval orar,.

Carantina de noapte se va aplica in toata tara: deplasarile limitate drastic si doar cu declaratie pe proprie raspundere Noile restrictii, pentru 30 de zile

Restrictiile de circulatie pe timpul noptii vor fi aplicate in toata tara, iar pentru deplasarile permise va fi nevoie de o declaratie pe proprie raspundere. Precizarile au fost facute de premierul Ludovic Orban care a adaugat ca se discuta in acest moment despre intervalul orar in care va fi restrictionata circulatia, variantele fiind 22. 00 si 23. Iohannis anunta de la Guvern noi restrictii: Se inchid toate scolile, circulatia restrictionata noaptea, magazinele inchise dupa ora 21. 00, incepand de luni.

Noua declaratie pe proprie raspundere, obligatorie pentru toti romanii. Descarca noul formular

Incepand de luni, 9 noiembrie, o noua declaratie pe propria raspundere va fi obligatorie pe timp de noapte pentru toti romanii. Noul model poate fi descarcat mai jos. Circulatia persoanelor in afara locuintei, in intervalul orar 23. 00, este interzisa in toate localitatile din Romania, incepand de luni, potrivit Comitetului National pentru Situatii de Urgenta.

Cum poate fi completata online declaratia pentru a circula noaptea

Serviciul de Telecomunicatii Speciale STS) a anuntat ca a actualizat platforma electronica unde cet.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )