Libnet.ro
UNICEF

07:45

Cum arata tricoul galben perfect in Turul Frantei (Foto)

Online Sport Online Sport,
Cum arata tricoul galben perfect in Turul Frantei (Foto)

Nu va ganditi la o imagine cu Lance Armstrong in vremurile de glorie !) sau la Chris Froome, acest nou dominator din Turul Frantei. Tricoul galben perfect n-are nimic de-a face cu niciunul dintre acestia si cu niciun alt lider pe care l-ati vazut pe podium pana acum. continuă pe Online Sport

O cireada de vaci a atentat la siguranta ciclistilor din Turul Frantei (Foto)

Situatie neprevazuta aparuta pe sosea in etapa a 11-a din Turul Frantei si care se putea solda cu accidentarea ciclistilor aflati pe coborarea de pe Tourmalet, una dintre ascensiunile mitice ale Marii Bucle.

Ciclistul italian Ivan Basso paraseste turul Frantei din motive medicale

Ciclistul italian Ivan Basso a fost diagnosticat cu cancer testicular, astfel ca va parasi Turul Frantei. Sportivul de 37 de ani are doua Tururi ale Italiei in palmares si, potrivit doctorului echipei licentiate.

Evadare castigatoare in Turul Frantei cu Rafal Majka invingator

Polonezul Rafal Majka de la echipa Tinkoff a castigat, miercuri, etapa a 12-a din Turul Frantei, desfasurata pe un traseu montan intre Pau si Cauterets 188 km).

Chris Froome ucide Turul Frantei cu un atac devastator in Pirinei

Britanicul Chris Froome de la echipa Sky si-a consolidat pozitia de lider in Turul Frantei, dupa ce a castigat etapa a 10-a, prima cu final in munti, dupa un atac prin care i-a curatat pe toti ceilalti pretendenti pe hartie la victoria finala.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )