Libnet.ro
UNICEF

21:30

Cum comenteaza Dacian Ciolos demisiile in masa de la Spitalul Floreasca

Antena3 Antena3,
Cum comenteaza Dacian Ciolos demisiile in masa de la Spitalul Floreasca

Dacian Ciolos a comentat, miercuri seara, la TVR, demisiile in masa de la Spitalul de Urgenta Floreasca din Capitala, aratand ca nu a vazut inca justificarea acestor. continuă pe Antena3

Dacian Ciolos: Nu mai avem niciun roman disparut

Dacian Ciolos le-a vizitat pe cele trei romance ranite in urma seismului si internate in spitalul din Rieti. A stat de vorba cu ele cateva minute iar la plecare a declarat pentru Digi 24 ca a fost identificat si ultimul roman disparut. Nu mai avem persoane disparute, a adaugat premierul, care a precizat ca asistenta medicala e acoperita, mi-au explicat medicii ca atata vreme cat sunt pe teritoriu italian lucrurile sunt in regula.

VIDEO. Dacian Ciolos va propune o zi de doliu national. Premierul, in vizita la romanii raniti in urma cutremurului de la Amatrice

Premierul Dacian Ciolos si ministrul muncii Dragos Paslaru au ajuns la Spitalul din Rieti, Italia, unde se afla internati patru romani dintre cei raniti in cutremurul din Italia.

Nu mai sta ca proasta! Fa si tu dracu ceva! Managerul interimar de la Spitalul Floreasca a fost inregistrat cand injura un medic rezident (VIDEO)

Se tin lant scandalurile de la Spitalul Floreasca. in prim plan, si de data acesta, este tot managerul interimar Sorin Paun. Acesta a fost inregistrat in sala de operatii injurand ca la.

Managerul de la Spitalul Floreasca, Sorin Paun, a demisionat

Managerul interimar de la Spitalul Floreasca, Sorin Paun, si-a dat demisia din functie, miercuri seara. Demisia sa i-a fost inaintata ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu. Jumatate dintre medicii d.

UPDATE Ajutoare pentru romanii afectati de cutremurul din Italia/ Dacian Ciolos a cerut o analiza asupra modului in care Romania este pregatita sa faca fata unor catastrofe

Guvernul va adopta luni, in cadrul unei sedinte extraordinare, o hotarare privind acordare unor ajutoare de urgenta persoanelor afectate de cutremurul din Italia. Premierul Dacian Ciolos a declarat la inceputul sedintei ca este un prim pachet de ajutoare, fiind incluse cat mai multe situatii specifice. Vom reveni, daca va fi nevoie, cu alte clarificari, a spus Ciolos. Acesta a cerut Ministerului de Interne si Ministerului Administratiei Publice sa prezinte o analiza asupra modului in care Romania este pregatita sa faca fata unor astfel de catastrofe. UPDATE Guvernul a aprobat luni masuri suplimentare de sprijin pentru romanii raniti si afectati de cutremurul din Italia. Vezi care sunt aceste masuri.

Dacian Ciolos: Nu ma inscriu intr-un partid politic, nu imi fac un partid si nu candidez la alegerile din acest an

Premierul Dacian Ciolos a reiterat, miercuri, ca nu se va inscrie intr-un partid si nu va candida la alegerile parlamentare. Nu ma inscriu intr-un partid politic, nu imi fac.

Victor Ponta, despre data alegerilor: 11 decembrie este o data buna pentru Dacian Ciolos, USR si PRU. Pentru Romania e un lucru prost (VIDEO)

Fostul premier Victor Ponta a declarat miercuri, pentru B1 TV, ca organizarea alegerilorpe data de 11 decembrie este un lucru bun pentru Dacian Ciolos, USR si PRU. 11 decembrie este o data proasta.

Dacian Ciolos, la bilantul a zece luni de guvernare: Chestiunea cu 0% absorbtie e o chestie populista. Ce inseamna zero absorbtie?

Premierul Dacian Ciolos a facut un scurt bilant al realizarilor si proiectelor guvernului tehnocrat, la implinirea a zece luni de guvernare, intr-o editie speciala a TVR. Cu toate acestea, Ciolos a.

Dacian Ciolos: Au fost presiuni sa facem alegerile in toamna. Avem nevoie de un reper fix pentru a evita aceste artificii

Premierul Dacian Ciolos a explicat, intr-o editie speciala a TVR, ca a luat decizia ca alegerile parlamentare sa se desfasoare in data de 11 decembrie pentru ca varianta propusa initial de partide.

Dacian Ciolos: Au fost presiuni sa facem alegerile in toamna. Avem nevoie de un reper fix in Constitutie pentru a evita aceste artificii

Premierul Dacian Ciolos a explicat, intr-o editie speciala a TVR, ca a luat decizia ca alegerile parlamentare sa se desfasoare in data de 11 decembrie pentru ca varianta propusa initial de partide.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )