Libnet.ro
UNICEF

21:45

Managerul de la Spitalul Floreasca, Sorin Paun, a demisionat

Antena3 Antena3,
Managerul de la Spitalul Floreasca, Sorin Paun, a demisionat

Managerul interimar de la Spitalul Floreasca, Sorin Paun, si-a dat demisia din functie, miercuri seara. Demisia sa i-a fost inaintata ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu. Jumatate dintre medicii d. continuă pe Antena3

Nu mai sta ca proasta! Fa si tu dracu ceva! Managerul interimar de la Spitalul Floreasca a fost inregistrat cand injura un medic rezident (VIDEO)

Se tin lant scandalurile de la Spitalul Floreasca. in prim plan, si de data acesta, este tot managerul interimar Sorin Paun. Acesta a fost inregistrat in sala de operatii injurand ca la.

Cincisprezece medici de la UPU a Spitalului Floreasca au demisionat, reclamand probleme cu managerul Sorin Paun

Demisii in lant la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului de Urgenta Floreasca, unde si-au anuntat demisiile un numar de 15 medici, ei reclamand activitatea managerului Sorin Paun. Doctorii se plang de modul in care acesta gestioneza activitatea.

Demisii in bloc la Spitalul Floreasca din Bucuresti. Managerul spitalului: vor fi anunturi de angajari. EXCLUSIV AUDIO

17 medici de la Unitatea de Primiri Urgente a spitalului Floreasca si-au dat demisia in urma presiunii psihologice si a modului de comportare a managerului interimar al spitalului, medicul Sorin Paun. Este vorba despre jumatate dintre cei 31 de medici angajati la SMURD Bucuresti. Doctorii sunt nemultumiti de lipsa medicamentelor si de comportamentul managerului spitalului, care a fost instalat in functie in primavara acestui an. Medicii spun ca vor ramane in preaviz doua saptamani, asa ca activitatea spitalului nu va fi perturbata pe termen scurt.

Demisii in bloc la Spitalul Floreasca din Bucuresti. Negocieri la Ministerul Sanatatii, directorul spitalului a demisionat. EXCLUSIV AUDIO

17 medici de la Unitatea de Primiri Urgente a spitalului Floreasca si-au dat demisia in urma presiunii psihologice si a modului de comportare a managerului interimar al spitalului, medicul Sorin Paun. Doctorii sunt nemultumiti de lipsa medicamentelor si de comportamentul managerului.

Managerul Spitalului Floreasca, dupa demisiile in bloc: Sper ca medicii sa inteleaga ca au depus un juramant in slujba pacientului si sa nu se lase manipulati (VIDEO)

Demisii in bloc la Spitalul Floreasca. 15 medici de la Serviciul de Urgenta al Spitalului Floreasca din Capitala si-au dat demisia, anuntand ca urmeaza si mai multe demisii, lasand personalul.

Managerul de la Spitalul Floreasca, inregistrat cum injura rezidentii

E din nou scandal la Spitalul Floreasca. Managerul Sorin Paun este implicat direct. Pe internet circula o inregistrare cu acesta in timp ce injura rezidentii in sala de operatie. Stire.

Situatie alarmanta la Spitalul Floreasca! 15 medici de la UPU au demisionat, personalul medical fiind injumatatit. Managerul institutiei, blamat pentru situatie (VIDEO)

15 medici de la Serviciul de Urgenta al Spitalului Floreasca din Capitala si-au dat demisia, anuntand ca urmeaza si mai multe demisii, lasand personalul medical injumatatit. Medicii sunt.

Cum comenteaza Dacian Ciolos demisiile in masa de la Spitalul Floreasca

Dacian Ciolos a comentat, miercuri seara, la TVR, demisiile in masa de la Spitalul de Urgenta Floreasca din Capitala, aratand ca nu a vazut inca justificarea acestor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1985 seconds )