Libnet.ro
UNICEF

16:30

Dacian Ciolos: Au fost presiuni sa facem alegerile in toamna. Avem nevoie de un reper fix in Constitutie pentru a evita aceste artificii

Antena3 Antena3,
Dacian Ciolos: Au fost presiuni sa facem alegerile in toamna. Avem nevoie de un reper fix in Constitutie pentru a evita aceste artificii

Premierul Dacian Ciolos a explicat, intr-o editie speciala a TVR, ca a luat decizia ca alegerile parlamentare sa se desfasoare in data de 11 decembrie pentru ca varianta propusa initial de partide. continuă pe Antena3

Dacian Ciolos: Au fost presiuni sa facem alegerile in toamna. Avem nevoie de un reper fix pentru a evita aceste artificii

Premierul Dacian Ciolos a explicat, intr-o editie speciala a TVR, ca a luat decizia ca alegerile parlamentare sa se desfasoare in data de 11 decembrie pentru ca varianta propusa initial de partide.

Dacian Ciolos: Nu mai avem niciun roman disparut

Dacian Ciolos le-a vizitat pe cele trei romance ranite in urma seismului si internate in spitalul din Rieti. A stat de vorba cu ele cateva minute iar la plecare a declarat pentru Digi 24 ca a fost identificat si ultimul roman disparut. Nu mai avem persoane disparute, a adaugat premierul, care a precizat ca asistenta medicala e acoperita, mi-au explicat medicii ca atata vreme cat sunt pe teritoriu italian lucrurile sunt in regula.

Dacian Ciolos: Nu ma inscriu intr-un partid politic, nu imi fac un partid si nu candidez la alegerile din acest an

Premierul Dacian Ciolos a reiterat, miercuri, ca nu se va inscrie intr-un partid si nu va candida la alegerile parlamentare. Nu ma inscriu intr-un partid politic, nu imi fac.

Dacian Ciolos spulbera speculatiile privind o viitoare candidatura. Ce le transmite ministrilor care vor sa intre in politica

Dacian Ciolos a afirmat, intr-o editie speciala la TVR, ca nu intentioneaza sa candideze la alegerile parlamentare, insa ca ii incurajeaza sa intre in politica pe cei din echipa.

Dacian Ciolos, precizari despre o viitoare candidatura. Ce le transmite ministrilor care vor sa intre in politica

Dacian Ciolos a afirmat, intr-o editie speciala la TVR, ca nu intentioneaza sa candideze la alegerile parlamentare, insa ca ii incurajeaza sa intre in politica pe cei din echipa.

Dacian Ciolos, critici la adresa Comisiei Europene: Raspunsul la criza migratiei a fost deficitar

Premierul Dacian Ciolos a criticat luni Uniunea Europeana pentru modul in care a gestionat criza migratiei, catalogand raspunsul comunitar drept deficitar. Mai mult, Ciolos a spus ca am pierdut ceva din coeziunea politica a procesului decizional si a atentionat ca esecul rezolvarii acestei crize risca sa adanceasca sentimentul de descurajare in sanul comunitatilor noastre.

Italia: Funeralii de stat pentru victimele cutremurului din 24 august. La ceremonii a participat si premierul Dacian Ciolos (VIDEO)

In Italia, au avut loc marti funeralii de stat pentru victimele cutremurului din 24 august. La ceremonii a participat si premierul Dacian Ciolos. Alaturi de el au fost presedintele italian Sergio Mattarella,.

Dacian Ciolos il va inlocui pe Rares Vaduva, seful DIPI, in cursul acestei zile

Rares Vaduva, seful Departamentului de Informatii si Protectie Interna din cadrul Ministerului Afacerilor Interne DIPI), va fi inlocuit de catre premierul Dacian Ciolos in cursul acestei zile, a anuntat purtatorul de cuvant al Guvernului, Liviu Iolu. Rares Vaduva a fost pus sub acuzare pentru abuz in serviciu, favorizarea infractorului si deturnare de fonduri intr-un dosar dinsjuns din cel al lui fostului ministru Gabriel Oprea.

Dacian Ciolos, la bilantul a zece luni de guvernare: Chestiunea cu 0% absorbtie e o chestie populista. Ce inseamna zero absorbtie?

Premierul Dacian Ciolos a facut un scurt bilant al realizarilor si proiectelor guvernului tehnocrat, la implinirea a zece luni de guvernare, intr-o editie speciala a TVR. Cu toate acestea, Ciolos a.

UPDATE Ajutoare pentru romanii afectati de cutremurul din Italia/ Dacian Ciolos a cerut o analiza asupra modului in care Romania este pregatita sa faca fata unor catastrofe

Guvernul va adopta luni, in cadrul unei sedinte extraordinare, o hotarare privind acordare unor ajutoare de urgenta persoanelor afectate de cutremurul din Italia. Premierul Dacian Ciolos a declarat la inceputul sedintei ca este un prim pachet de ajutoare, fiind incluse cat mai multe situatii specifice. Vom reveni, daca va fi nevoie, cu alte clarificari, a spus Ciolos. Acesta a cerut Ministerului de Interne si Ministerului Administratiei Publice sa prezinte o analiza asupra modului in care Romania este pregatita sa faca fata unor astfel de catastrofe. UPDATE Guvernul a aprobat luni masuri suplimentare de sprijin pentru romanii raniti si afectati de cutremurul din Italia. Vezi care sunt aceste masuri.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )