Libnet.ro
UNICEF

06:15

Cum comenteaza liberalii declaratiile lui Ponta despre refacerea USL: De ce ti-e frica nu scapi!

Adevărul Adevărul,
Cum comenteaza liberalii declaratiile lui Ponta despre refacerea USL: De ce ti-e frica nu scapi!

Liberalii, in frunte cu liderul PNL, Crin Antonescu, au comentat luni declaratiile premierului Victor Ponta referitoare la refacerea Uniunii Social Liberale. Seful PNL l-a acuzat pe liderul Executivului ca ar urmari un alt obiectiv: un rezultat slab inregistrat de liberali la europarlamentare. continuă pe Adevărul

Ponta, despre refacerea USL: Eu cred ca foarte bine putem si cu domnul Antonescu si fara domnia sa

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, referitor la refacerea Uniunii Social Liberale, ca acest lucru se poate intampla, cu Antonescu, sau fara el, acest lucru urmand s fie stabilit impreuna cu liberalii. Eu.

Crin Antonescu, despre refacerea USL: Ponta vrea ca liberalii sa obtina un scor prost la europarlamentare

Victor Ponta nu are curaj fara camuflaj, tinta lui este ca liberalii sa obtina un rezultat prost la europarlamentare si sa scape de Antonescu, a declarat, luni, presedintele PNL. Constat o data ca.

Ponta, despre candidatura la presedintie: Mi-as dori sa raman premier.

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat ca nu isi doreste sa candideze la alegerile prezidentiale ca sa ramana prim-ministru. Strict personal, mi-as dori sa raman prim-ministru. Mai mai multa treaba de facut. Imi doresc un presedinte care sa traga in aceeasi directie cu mine. Imi pare rau ca domnul Antonescu s-a razgandit, a declarat Victor Ponta. PSD va alege candidatul la alegerile prezidentiale dupa 25 mai.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )