Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cum comenteaza sindicatele din educatie acordul semnat cu Guvernul Ponta

România Liberă România Liberă,
Cum comenteaza sindicatele din educatie acordul semnat cu Guvernul Ponta

Sindicatele din invatamant, care au incheiat un acord cu Guvernul Ponta, in urma cu trei saptamani, care prevede cresterea salariilor cu 10% in 2015, pensionarea anticipata si o noua lege a educatiei, sustin ca intelegerea repara prejudiciile cauzate salariatilor din sistem de masurile abuzive adoptate de guvernele din perioada octombrie 2009 - februarie 2012. continuă pe România Liberă

EXCLUSIV DOCUMENT Guvernul Ponta le-a promis sindicatelor din educatie mariri de salarii in 2015 si 2016 si o noua lege a educatiei, cu o saptamana inaintea alegerilor: Acord semnat de premier si 8 ministri cu sindicatele

Cu o saptamana inainte de alegerile prezidentiale, premierul Victor Ponta si 8 ministri din guvernul pe care il conduce au semnat un acord de intelegere cu sindicatele din educatie, potrivit unui document obtinut de HotNews. ro. Prin acest acord, Guvernul Romaniei sa angajeaza, printre altele, sa creasca cu 10% Salariile Profesorilor in 2015, sa faca o noua Lege a Educatiei, sa permita Pensionarea profesorilor cu 3 ani inainte de implinirea varstei, fara diminuarea pensiei, sa modifice din nou toate programele scolare. Simion Hancescu, presedintele FSLI si unul dintre semnatarii documentului, a confirmat pentru HotNews. ro existenta acordului si a declarat ca premierul a promis ca viitorul prim-ministru, daca el va fi la Cotroceni, o sa contrasemneze acest acord. Descarca din articol textul integral al acordului guvern-sindicate din educatie, vezi explicatiile date de Hancescu pe principalele puncte din acord si reactia ministrului Remus Pricopie.

HotNews: Guvernul le-a promis sindicatelor din educatie mariri de salarii in 2015 si 2016

Premierul Victor Ponta si opt ministrii au semnat un acord de intelegere cu sindicatele din educatie, potrivit unui document obtinut de HotNews. ro, prin acest acord Guvernul angajandu-se, printre altele, sa creasca cu 10% salariile profesorilor in 2015, sa faca o noua lege a educatiei, sa permita pensionarea profesorilor cu trei ani inainte de implinirea varstei, fara diminuarea pensiei, sa modifice din nou toate programele scolare.

Problemele GRAVE din educatie ies la iveala. Sefii sunt nevoiti sa le dea teste de limba romana viitorilor angajati

Problemele grave din educatie au inceput sa se vada pe piata muncii. Angajatorii au ajuns in situatia de a le da tinerilor teste de limba romana la recrutare, potrivit ziarul financiar. ro. Candidatii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )