Libnet.ro
UNICEF

16:30

Cum a comis-o Mirel Radoi, in vestiarul echipei nationale! Nici lui Razvan Lucescu nu i-a venit sa creada

Playtech Playtech,
Cum a comis-o Mirel Radoi, in vestiarul echipei nationale! Nici lui Razvan Lucescu nu i-a venit sa creada

Actualul antrenor al echipei nationale a avut o perioada tumultoasa in tinerete. O marturie despre cum a comis-o Mirel Radoi, in vestiarul echipei nationale, in urma cu 10 ani, tocmai ce a iesit la iveala, conform Impact. ro. La momentul gaselnitei, selectioner era chiar Razvan Lucescu, fiul celebrului Mircea Lucescu. intamplarea a avut loc inaintea partidei . continuă pe Playtech

Schimbarea la fata a echipei nationale

Echipa nationala de fotbal, a reusit, cu un singur meci, sa-i entuziasmeze pe fani si pe specialisti. Cum jucatorii sunt in linii mari cam aceeasi din ultima campanie de calificare, una nu tocmai reusita, meritul pentru ultima impresie, ii apartine, in buna masura, selectionerului Mirel Radoi.

Sotia lui Mirel Radoi a luat-o la fuga cand a vazut camerele. in ce moment a fost surprinsa blonda

Mirel Radoi se poate considera cel mai norocos barbat. Viviana, sotia lui, alearga toata ziua pentru placerile copiilor lor, fiind o mama devotata. Sotia lui Mirel Radoi a luat-o la fuga cand a vazut camerele Astfel ca Mirel Radoi si copiii sportivului se pot declara cei mai norocosi, intrucat Viviana face tot posibilul pentru a .

Care este marele defect al lui Mirel Radoi. Chiar selectionerul l-a dezvaluit

Mirel Radoi a calificat echipa nationala a Romaniei Under 21 in semifinalele Campionatului European in 2019. A facut furori cu lotul de tineret, astfel ca, urmatorul pas era previzibil. Anul trecut, a fost promovat pentru a gestiona fotbalul national senior al Romaniei. Radoi l-a inlocuit pe Cosmin Contra, care nu a reusit sa se califice .

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )