Libnet.ro
UNICEF

19:15

Cum se contrazic Nelu Tataru si Nicusor Dan pe tema carantinarii Capitalei

Adevărul Adevărul,
Cum se contrazic Nelu Tataru si Nicusor Dan pe tema carantinarii Capitalei

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, il contrazice pe primarul general, Nicusor Dan, pe tema unei posibile carantinari a unor strazi sau cartiere, demnitarul de la Palatul Victoria fiind de parere ca e foarte dificil sa impui carantina doar intr-o aunumita zona. De acord cu ministrul Sanatatii e si medicul Alexandru Rafila, candidat al PSD pentru Camera Deputatilor. continuă pe Adevărul

CORONAVIRUS |Nicusor Dan, despre carantinarea anumitor zone din Bucuresti: Aceasta masura este posibila (VIDEO)

Primarul Capitalei, Nicusor Dan, a declarat, joi seara, in cadrul Talk B1, moderat de Tudor Musat, ca masura carantinarii anumitor zone din Bucuresti este posibila, dupa ce Ministerul Sanatatii va.

Nelu Tataru, anunt de ultima ora pentru romanii care doresc sa revina in tara de sarbatori. Ce conditii trebuie sa respecte

Vesti triste pentru romanii din strainatate care si-ar fi dorit sa revina acasa de Craciun si Revelion. in contextul cresterilor alarmante ale cazurilor de COVID-19, Nelu Tataru a anuntat ce restrictii se impugn pentru romanii din diaspora. Ce trebuie sa stie toti romanii care vor sa se intoarca acasa de sarbatori Nelu Tataru a oferit .

NELU TATARU, LA 5 ANI DUPA COLECTIV: Avem tot 23 de paturi pentru pacientii cu arsuri grave

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat printr-un comunicat de presa ca dupa 5 ani de la tragedia din Colectiv, situatia in ceea ce priveste tratamentul pacientilor cu arsuri grave s-a schimbat prea lent.

NELU TATARU: Avem pentru Terapie Intensiva 1.200 de paturi, cu extensie pana la 1.500

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat astazi, la Constanta, ca la Terapie Intensiva sunt la nivel national, pentru pacientii cu COVID-19, 1. 200 de paturi cu extensie pana la 1.

NELU TATARU, DESPRE PRIMIREA VACCINULUI ANTICORONAVIRUS: Avem speranta pentru sfarsitul anului, inceputul lui 2021

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat astazi, la Constanta, ca exista posibilitatea ca, din luna decembrie, si tara noastra sa primeasca doze de vaccin anticoronavirus, Comisia Europeana discutand in prezent cu trei dintre cele opt firme producatoare.

Nelu Tataru, la 5 ani dupa Colectiv: Avem tot 23 de paturi pentru pacientii cu arsuri grave

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, vineri, la 5 ani de la tragedia de la Colectiv, ca Romania are tot 23 de paturi destinate pentru pacientii cu arsuri grave. Tataru a precizat ca lucrurile.

Nelu Tataru, despre un posibil lockdown in Romania: Daca impunem restrictii, le impunem la nivel local. in Bucuresti, carantinarea pe sectoare este greu de realizat

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, sambata, ca autoritatile nu iau in calcul varianta impunerii unei carantine la nivel national. Daca impunem restrictii, le impunem la nivel local, a.

Nelu Tataru: Vor fi impuse restrictii suplimentare, in functie de evolutia pe zone

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat sambata ca nu se pune problema unui lockdown la nivelul Romaniei din cauza noului coronavirus, dar vor fi impuse restrictii suplimentare, in functie de evolutia epidemiologica pe judete sau localitati.

Nelu Tataru sustine ca nu va fi o carantinare generala

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat astazi ca nu se pune problema unui lockdown la nivelul Romaniei din cauza noului coronavirus, dar vor fi impuse restrictii suplimentare, in functie de evolutia epidemiologica pe judete sau localitati.

CORONAVIRUS |Nelu Tataru: Momentul votului este unul dintre cele mai securizate momente

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, vineri, ca nu se impune amanarea alegerilor parlamentare din decembrie, deoarece momentul votului este unul dintre cele mai securizate momente. Acesta a.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2407 seconds )