Libnet.ro
UNICEF

09:45

Nelu Tataru, anunt de ultima ora pentru romanii care doresc sa revina in tara de sarbatori. Ce conditii trebuie sa respecte

Playtech Playtech,
Nelu Tataru, anunt de ultima ora pentru romanii care doresc sa revina in tara de sarbatori. Ce conditii trebuie sa respecte

Vesti triste pentru romanii din strainatate care si-ar fi dorit sa revina acasa de Craciun si Revelion. in contextul cresterilor alarmante ale cazurilor de COVID-19, Nelu Tataru a anuntat ce restrictii se impugn pentru romanii din diaspora. Ce trebuie sa stie toti romanii care vor sa se intoarca acasa de sarbatori Nelu Tataru a oferit . continuă pe Playtech

Cand vine iarna in Romania. ANM, anunt de ultima ora pentru toata tara

Specialistii de la Administratia Nationala a Romaniei au emis o noua prognoza. Cum e vremea in toata tara si cand va veni iarna in Romania? Care sunt detaliile indicate de specialisti pentru acest sezon rece? Anunt ANM: cand vine iarna in Romania? Vremea se mai mentine calda pana la finele lunii octombrie, iar ultima luna .

Nelu Tataru: Elementul scoala nu este cel care face infectarea, ci drumul pana la scoala, acei parinti care asteapta in grupuri la poarta scolii

Nelu Tataru a vorbit, luni seara, in platoul B1 TV despre raspandirea noului coronavirus prin itermediul scolii. Ministru Sanatatii a declarat ca scoala nu este un factor de transmitere, atata timp.

MAE, atentionare pentru romanii care calatoresc in SUA: Incendii de vegetatie in sudul Californiei. Zeci de mii de oameni au fost evacuati

Ministerul Afacerilor Externe a emis o atentionare de calatorie pentru Statele Unite ale Americii, in contextul in care in sudul Californiei au loc incendii de vegetatie de proportii, care risc sa se extinda.

Ludovic Orban, anunt de ultima ora cu privire la inchiderea mall-urilor. Ce trebuie sa stie toti romanii

Ludovic Orban a anuntat ce se va intampla cu restrictiile anti-COVID-19 referitoare la inchiderea mall-urilor. Vestea a fost transmisa dupa ce vice-premierul Raluca Turcan a vorbit despre o posibila astfel de restrictie, in vederea evitarii transmiterii noului coronavirus. Ce spune premierul despre gestionarea pandemiei de COVID-19 in cursul zilei de ieri, premierul Ludovic Orban a .

NELU TATARU: Avem pentru Terapie Intensiva 1.200 de paturi, cu extensie pana la 1.500

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat astazi, la Constanta, ca la Terapie Intensiva sunt la nivel national, pentru pacientii cu COVID-19, 1. 200 de paturi cu extensie pana la 1.

Nelu Tataru, despre situatia de la Ploiesti: Avem un management care trateaza defectuos situatia. Speram ca o noua echipa manageriala sa puna in practica toate deciziile (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat luni seara, in cadrul eminiunii Dosar de politician, moderata de Silviu Manastire, ca la Ploiesti, unde pacientii stateau in frig si ploaie,.

Nelu Tataru: Avem 3-4 saptamani grele, in care incercam sa limitam cresterea numarului de cazuri

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, este prezent joi, 29 octombrie, la Constanta unde inspecteaza unitatile medicale in care sunt tratati bolnavii de COVID-19.

Ultima ora. Nelu Tataru a facut anuntul mult asteptat de toata lumea. Ce se intampla cu testele COVID-19 incepand de astazi

Ministrul Sanatatii a anuntat in cadrul sedintei de Guvern ca, incepand de astazi, Romania va ajunge la un numar de 50. 000 de testari pe zi. Acesta veste poate fi una buna, astfel ca numarul pacientilor infectati va putea fi aflat mai rapid, luandu-se masuri de carantina. Ludovic Orban, solicitare urgenta catre Ministerul Sanatatii in cursul .

Conditiile in care romanii din strainatate se pot intoarce in tara de sarbatori. Anuntul facut de Nelu Tataru

Romanii din strainatate care vor sa se intoarca in tara in perioada sarbatorilor de iarna pot face acest lucru, respectand niste masuri, a anuntat, joi, ministrul Sanatatii, Nelu Tataru.

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii: N-am dat vina pe populatie, dar n-a inteles ca suntem in aceeasi lupta. Toti trebuie sa facem un zid, iar cei care cad din el vor fi preluati de sistemul medical (VIDEO)

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a venit luni seara in studioul B1 TV, la Dosar de politician cu Silviu Manastire, unde a vorbit despre evolutia epidemiei de COVID-19, situatia sistemului medical, scoa.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2487 seconds )