Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cum a decurs ultima sedinta PSD cu Victor Ponta pe scaunul de presedinte, cu Iliescu si Oprea alaturi. Ponta catre Zgonea: Tot speram ca nu vii, Vali/ Dragnea se gandeste serios daca mai garanteaza pentru cineva. Plus: Mai feminizam si noi conducerea

Hotnews Hotnews,
 Cum a decurs ultima sedinta PSD cu Victor Ponta pe scaunul de presedinte, cu Iliescu si Oprea alaturi. Ponta catre Zgonea: Tot speram ca nu vii, Vali/ Dragnea se gandeste serios daca mai garanteaza pentru cineva. Plus: Mai feminizam si noi conducerea

La sediul PSD a avut loc miercuri ultima sedinta de Birou Permanent in care Victor Ponta a stat pe scaunul de presedinte de partid, cel putin potrivit anuntului pe care l-a facut la inceputul acesteia. Ponta a anuntat ca si-a eliberat si biroul si ca nu se va intoarce dupa scaun, iar ulterior, in timpul sedintei, locul de presedinte, deocamdata interimar, a fost preluat de Rovana Plumb, pentru care in BPN s-a votat in unanimitate, cel putin pana la sedinta Comitetului Executiv. La sedinta a luat parte si Ion Iliescu, presedintele de onoare, care a stat langa Victor Ponta dar si langa invitatul surpriza la sedinta, Gabriel Oprea, liderul UNPR si partenerul de coalitie. Urmeaza insa inca o sedinta pentru PSD, cea a Comitetului Executiv, saptamana viitoare, in care ar urma sa se decida data unui Congres, cand se poate vota un nou presedinte de partid. continuă pe Hotnews

Europarlamentar PSD: Victor Ponta ar fi trebuit sa se consulte cu toti colegii inainte sa se retraga

Victor Ponta ar fi trebuit sa aiba o consultare prealabila cu toti colegii sai din structurile de conducere ale PSD inainte de a se retrage, a declarat europarlamentarul PSD Victor Negrescu. intrebat ce parere.

Liviu Dragnea: Nu exista presedinte interimar la PSD. Victor Ponta si-a dat demisia si este un loc gol

Coordonatorul politic al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, ca nu exista interimar la PSD dupa plecarea lui victor Ponta din functia de presedinte al partidului. Dragnea a precizat ca in acest caz trebuie.

Rezolutie PSD: Victor Ponta ar putea sa-si piarda functia din Guvern pentru ca este acuzat de fapte de coruptie (VIDEO)

Sabin Orcan a prezentat in cadrul emisiunii X-Press, de la postul B1 TV, rezolutia PSD, adoptata la 20 martie 2015, potrivit careia Victor Ponta ar putea sa-si piarda functia sa din Guvern. Potrivit acestei.

Liviu Dragnea: Nu exista presedinte interimar la PSD. Victor Ponta si-a dat DEMISIA. Este un loc gol

Liviu Dragnea, coordonatorul politic al PSD, a declarat, luni, ca functia de presedinte interimar nu exista in partid, iar demisia lui Victor Ponta a dus doar un loc gol in privinta caruia trebuie sa decida Comitetul Executiv PSD.

Victor Ponta, inculpat oficial in dosarul Turceni-Rovinari

ACTUALIZARE 14:20 Iliescu: Retragerea lui Ponta este o greseala, trebuia un dialog cu conducerea colectiva a PSD Retragerea lui Victor Ponta de la conducerea PSD este o greseala, acesta trebuind sa aiba mai intai un dialog cu conducerea colectiva a partidului, a declarat, luni, pentru gandul. info, presedintele de onoare al PSD Ion Iliescu. * ACTUALIZARE 14:16 Dragnea: Nu exista presedinte interimar la PSD, Victor Ponta si-a dat demisia si este un loc gol * Dragnea, despre retragerea lui Ponta de la sefia PSD: Sper ca o greseala nu este urmata si de a doua * ACTUALIZARE 13:52 Florin Iordache: Biroul permanent solicita CCR respingerea sesizarii PNL privind dosarul lui Ponta * Ponta anunta ca se retrage de la sefia PSD.

VIDEO Rezolutia PSD nu se aplica si in cazul lui Victor Ponta. Premierul refuza sa raspunda, Liviu Dragnea evita: Dincolo de rezolutie, cred ca este mai important pentru romani sa existe un Guvern care sa guverneze bine

Pe 20 martie Consiliul National al PSD a adoptat o rezolutie, la propunerea lui Victor Ponta, de integritate si responsabilitate politica cu cinci puncte care se refera la fapte de coruptie. Primul punct al acestei rezolutii prevede astfel: Membrii de partid care devin inculpati in dosare de coruptie la punerea in miscare a actiunii penale) isi pierd, dupa caz, functia de membru al Guvernului sau de conducere din Parlamentului Romaniei. Cand a fost intrebat de reporterul TVR cu privire la acest lucru la sediul PSD, Victor Ponta s-a rastit si a evitat sa raspunda.

Victor Ponta, inculpat in dosarul Turceni-Rovinari

----------------- *ACTUALIZARE 17:40 Nuland, SUA: Avem un parteneriat prin care pregatim procurorii sa trimita in judecata cazurile de coruptie in Romania, SUA are un parteneriat prin care pregateste procurorii sa identifice, sa investigheze si sa trimita in judecata cazurile de coruptie, potrivit asistentului Secretarului de Stat al SUA, privind Europa si Eurasia, Victoria Nuland. * ACTUALIZARE 15:34 Iohannis isi mentine pozitia cu privire la demisia lui Ponta * ACTUALIZARE 15:08 Oprea spune ca actuala coalitie continua, iar Ponta nu va demisiona de la Guvern sub nicio forma * ACTUALIZARE 15:00 Firea: Ar fi o greseala ca Victor Ponta sa-si dea demisia din functia de premier * ACTUALIZARE 14:52 Plumb: Cine nu joaca in echipa, joaca pentru adversari * ACTUALIZARE 14:16 Dragnea: Nu exista presedinte interimar la PSD, Victor Ponta si-a dat demisia si este un loc gol.

Liviu Dragnea: Victor Ponta a facut o greseala/ Dragnea o contrazice pe Rovana Plumb: Nu avem interimat la sefia PSD, este un loc gol; Comitetul Executiv va decide cine il va ocupa

Coordonatorul politic al PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni ca Victor Ponta a facut o greseala cand s-a retras din functia de presedinte al partidului si ca spera ca o greseala sa nu fie urmata de o a doua, referindu-se la o retragere si din functia de premier. El a contrazis-o pe presedinta Consiliului national al PSD Rovana Plumb si a declarat ca in prezent este un loc gol in fruntea partidului si nu un interimat, fapt pentru care este nevoie de o sedinta a Comitetului Executiv cat mai repede.

Premierul Victor Ponta, la Antena 3: Am pus la dispozitie apartamentul meu pentru sechestru. E o procedura normala/ Romania e pe primul loc la crestere economica in Europa/ Am terminat autostrada inaintea partenerilor maghiari

Romania e pe primul loc la crestere economica in Europa. Am terminat autostrada inaintea partenerilor maghiari. Nu am taiat in mandatul meu niciun ban de la pensionari. Am aratat ca putem fi si noi primii si nu numai ultimii in Europa sau sa ne comparam numai cu bulgarii, a declarat premierul Victor Ponta in emisiunea Sinteza zilei de pe Antena 3. Intrebat de moderator daca se gandeste sa renunte si la scaunul de premier, Victor Ponta a evitat un raspuns direct sustinand doar ca nu este de neinlocuit si ca sunt mai multi oameni politici care pot conduce guvernul dandu-l exemplu pe Calin Popescu Tariceanu.

Victor Ponta: Sunt membru PSD ca Iliescu si Nastase. Echipa este unita si asa mergem mai departe (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat ca in cadrul sedintei coalitei de guvernare de luni s-a discutat despre agenda saptamanii la Guvern. Am avut sedinta cu liderii coaltiei, am discutat ce avem de facut.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )