Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta: Sunt membru PSD ca Iliescu si Nastase. Echipa este unita si asa mergem mai departe (VIDEO)

B1 B1,
Victor Ponta: Sunt membru PSD ca Iliescu si Nastase. Echipa este unita si asa mergem mai departe (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat ca in cadrul sedintei coalitei de guvernare de luni s-a discutat despre agenda saptamanii la Guvern. Am avut sedinta cu liderii coaltiei, am discutat ce avem de facut. continuă pe B1

Victor Ponta: Sunt un membru ca domnul Iliescu si domnul Nastase, va dati seama?

Premierul Ponta, care a renuntat la functia de presedinte PSD, a declarat, luni, dupa sedinta coalitiei de guvernare, ca se simte foarte bine in calitatea de simplu membru al PSD si ca este deja un membru ca.

Presa internationala: Victor Ponta a renuntat la conducerea PSD, dar nu si a Guvernului

Presa internationala scrie despre decizia lui Victor Ponta de a renunta la functia de presedinte al PSD, pe fondul unei investigatii de coruptie, notand ca acesta va continua sa conduca Guvernul.

De ce Victor Ponta este inca presedintele PSD

Decizia lui Victor Ponta de a transfera Rovanei Plumb interimatul la sefia PSD nu are acoperire statutara, pentru ca numai Comitetul Executiv al PSD poate desemna conducerile interimare. Practic, Ponta este inca liderul PSD, iar Rovana Plumb este doar interfata prin care isi exercita puterea.

Planul post-demisie al lui Victor Ponta. Ce cred liderii locali PSD despre decizia premierului de a renunta la sefia partidului

Victor Ponta a anuntat, pe Facebook, ca a luat decizia de a se retrage temporar din functia de lider al PSD, in urma problemelor sale cu Justitia, desi atat Klaus Iohannis, cat si Opozitia i-au cerut sa renunte la functia de premier, nicidecum la cea de sef de partid. Functia de premier ii va lasa loc de manevra in coalitia de guvernare, in interiorul careia urmareste, pentru inceput, debarcarea de la Guvern a lui Gabriel Oprea.

Valeriu Zgonea AR PUTEA LUA LOCUL lui Victor Ponta la CONDUCEREA PSD

Jurnalistul Radu Tudor a dezvaluit, in editia de luni a emisiunii La Ordinea Zilei, ca a aflat, pe surse, ca presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, ar fi batut palma cu Valeriu Zgonea, presedinte al.

Ion Iliescu, despre demisia lui Ponta din fruntea PSD: Fara indoiala, o greseala / Un moment de cumpana pentru el

Presedintele de onoare al PSD considera ca demisia lui Victor Ponta din fruntea PSD reprezinta o greseala, intr-o declaratie pentru Gandul. info in care afirma ca primul ministru nu s-a consultat cu conducerea partidului.

Presa internationala scrie ca Victor Ponta a renuntat la conducerea PSD, dar nu si a Guvernului

Presa internationala scrie despre decizia lui Victor Ponta de a renunta la functia de presedinte al PSD, pe fondul unei investigatii de coruptie, notand ca acesta va continua sa conduca Guvernul. Prim-ministrul Romaniei a demisionat din functia de.

Tariceanu: Respectam decizia lui Victor Ponta de a se retrage de la conducerea PSD. Coalitia merge mai departe

Copresedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat ca decizia lui Victor Ponta de a se retrage de la conducerea PSD pana cand isi va demonstra nevinovatia in fata justitiei este una care trebuie.

Victor Ponta renunta la sefia PSD: Am decis sa nu mai ocup nicio functie de conducere in partid pana cand imi voi demonstra nevinovatia fata de acuzatiile aduse

Victor Ponta renunta la sefia PSD. Anuntul a fost facut duminica de premier, printr-un mesaj postat pe Facebook. in mesajul adresat presedintei CN al PSD, Rovana Plumb, secretarului general Andrei Dolineaschi,.

Victor Ponta se RETRAGE de la sefia PSD

Victor Ponta a anuntat, duminica, pe pagina sa de Facebook, ca se retrage din functia de presedinte al PSD, nu si de la sefia Guvernului. Retragerea din functie este valabila pe perioada cercetarilor.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )