Libnet.ro
UNICEF

18:45

Cum a devenit Carasova capitala croatilor din Romania

România Liberă România Liberă,
Cum a devenit Carasova capitala croatilor din Romania

O comuna cu doar cateva mii de locuitori poate fi considerata drept capitala croatilor din Romania. Carasova, situata la aproximativ 15 kilometri din Romania, la intrarea in Cheile Carasului, este centrul spiritual si cultural al unui grup de sapte sate, situate in Banat, in care locuiesc membrii unuia dintre cele mai interesante grupuri etnice. continuă pe România Liberă

Liviu Dragnea: Toate proprietatile din Romania vor fi intabulate gratuit de Guvern

Toate proprietatile din Romania vor fi intabulate gratuit de Guvern. Ministrul Dezvolarii Regionale a lansat in urma cu putin programul National de Cadastru prin care vor fi luate in evidenta toate imobilele.

NATO modernizeaza bazele aeriene din Romania, pregatindu-le pentru stationarea de tehnica de lupta grea

NATO intareste bazele aeriene din Romania, lucrarile fiind deja demarate la Baza Aeriana 90 de la Otopeni, informeaza Digi24. Va fi consolidata si pista de la Campia Turzii astfel incat sa poata permite, fara probleme, manevre militare. Potrivit sursei citate, modernizarea a doua dintre cele mai importante flotile aeriene din tara noastra va costa peste 15 milioane de dolari, iar investitia vine in contextul in care NATO se pregateste sa stationeze in Romania tehnica de lupta grea, transportoare blindate si tancuri.

STORYMAP Povestea zilei de 1 Mai in lume si in orasele din Romania

1 Mai este sarbatorita de peste un secol drept Ziua Internationala a Muncii in majoritatea tarilor lumii. In tarile comuniste, 1 mai s-a transformat intr-o zi de sarbatoare de stat insotita de defilari propagandistice. In Romania, aceasta zi a fost celebrata pentru prima data in 1890. Totusi, semnificatia zilei de 1 Mai dupa anii 90 s-a schimbat mult in tara noastra. Astazi, sarbatorim altfel, fara parade, defilari si actiuni muncitoresti . Aglomeratia de pe arterele principale din marile orase, la care participau sute de oameni pentru a-l ovationa pe Ceausescu, s-a mutat astazi pe drumul spre munte si spre mare. Esri Romania si HotNews. ro va prezinta intr-un format interactiv de tip StoryMap o scurta istorie in imagini a zilei de 1 Mai in lume si in orasele din Romania.

Accident in Germania: Un autocar din Romania s-a rasturnat intr-o curba, iar 11 persoane au fost ranite

Un autocar din Romania s-a rasturnat duminica, in localitatea Feucht din Germania. in urma accidentului, unsprezece persoane au fost ranite, trei dintre ele fiind in stare grava, informeaza Bild, citat de.

NATO modernizeaza bazele aeriene din Romania: Investitiile se ridica la 15 milioane de dolari

NATO modernizeaza bazele aeriene din Romania, lucrarile incepand deja la Baza Aeriana 90 de la Otopeni, potrivit Digi24. Modernizarea a doua dintre cele mai importante flotile aeriene din tara noastra va.

Klaus Iohannis a inceput la Cotroceni discutiile cu liderii confederatiilor sindicale din Romania

Presedintele Klaus Iohannis a inceput, joi dimineata, la Palatul Cotroceni, intalnirea cu liderii confederatiilor sindicale din Romania, pe care i-a invitat pentru discutii privind problemele care preocupa societatea romaneasca.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )