Libnet.ro
UNICEF

11:45

Cum difera salariile la cele mai mari uzine Groupe Renault din regiune si de ce Romania nu mai e o destinatie cu costuri mici de productie

Hotnews Hotnews,
 Cum difera salariile la cele mai mari uzine Groupe Renault din regiune si de ce Romania nu mai e o destinatie cu costuri mici de productie

Salariul mediu brut al unui operator de la uzina Dacia din Mioveni l-a depasit anul trecut pe cel al unuia de la uzina care produce Clio in Turcia, scrie publicatia franceza Les Echos intr-un articol in care explica de ce Romania nu mai e o tara in care grupul Renault poate produce ieftin. Salariile medii din Romania sunt de aproape trei ori mai mari decat la uzina din Tanger si sunt peste cele din Rusia, mai noteaza publicatia. continuă pe Hotnews

Tara in care McDonalds plateste cele mai mari salarii din industria fast-food

Danemarca, tara cu cei mai fericiti locuitori din lume, ofera inca un motiv pentru care a primit aceeasta distinctie. in timp ce angajati ai lanturilor de restaurante de tip fast-food din intreaga lume au.

Tara in care McDonalds plateste cele mai mari salarii din industria de fast-food

Angajati ai lanturilor de restaurante de tip fast-food din intreaga lume au protestat in multiple randuri pentru cresterea salariilor la cel putin 15 dolari pe ora. Cu toate acestea, exista o tara in Europa unde McDonald039;s plateste salarii care.

Judecatorii au respins cererea de intrare in insolventa a celei mai mari societati a omului de afaceri Adrian Porumboiu

Judecatorii Tribunalului Vaslui au respins astazi cererea Sporting Club Vaslui prin care se solicita intrarea in insolventa a celei mai mari societati din grupul de firme ce apartine omului de afaceri Adrian Porumboiu, fiind considerata considerata ca lipsita de orice efect chiar de la inregistrarea ei.

Cum scapi de stresul drumului spre serviciu: mijloacele cele mai bune pentru a ajunge la munca

Drumul spre serviciu poate fi suficient de stresant si de obositor pentru a ne indispune intreaga zi. Putem ajunge la munca si fara sa ne enervam peste masura in trafic, iar specialistii au identificat cele mai bune solutii.

Spectaculos! Top 15 cele mai inedite plaje din lume!

De la plaje cu nisip roz, rosu, negru ori chiar verde si pana la plaja din maldive al carui nisip pare inundat de stele pe timpul noptii, iata cele mai frumoase si mai inedite 15 plaje din lume!.

FOTO Cele mai frumoase biserici din lume

Bisericile, catedralele sau manastirile se numara adesea printre cele mai cunoscute atractii turistice din lume. Constructii somptoase sau modeste, dar puse in valoare de peisajul din jur, locurile de reculegere au fascinat intotdeauna oamenii indiferent de orientarea religioasa.

Somerii au la dispozitie 18.000 de locuri de munca. Cele mai multe oferte, in Cluj

Numarul locurilor de munca disponibile la nivel national depaseste 18. 000, cele mai multe fiind in Cluj, Bucuresti, Prahova, Arad si Iasi, iar cele mai putine in Bacau, Mehedinti, Caras-Severin, Suveana si Salaj, potrivit Agentiei Nationale pentru.

Peste 18.000 de locuri de munca vacante in toata tara. Domeniile si judetele cu cele mai multe oferte

Peste 18. 000 de lcouri de munca sunt disponibile, la nivel national, cele mai multe fiind in Cluj, Bucuresti, Prahova, Arad si Iasi, cele mai putine in Bacau, Mehedinti, Cars-Severin, Suceava si Salaj, informeaza, vineri, Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM).

MAGAZIN Economia statului la coada. Copiii expusi la religie disting mai greu realitatea de fictiune. Ce s-a ales de personajul tau favorit din desenele animate? De ce unele stele sunt mai mari decat altele? Idei pentru baia de acasa

Fiind o persoana mai matinala, in fiecare dimineata de pe la 4 stau si hoinaresc pe net. Am vreo 40 de site-uri pe care le verific iar apoi din link in link te miri pe unde ajung. Majoritatea paginilor sunt de stiinte neurostiintele ma atrag indeosebi, apoi tot ce tine de comportamentul uman, de istorie, fizica si/sau biologie), altele de economie sau pur si simplu generaliste. Mai nou, mi-am adaugat in lista zilnica de urmarit pe net si cateva site-uri romanesti. De cele mai multe ori, ceea ce mi s-a parut demn de retinut sau haios, va livrez si voua. Sunt insa si zile in care sunt prea putine lucruri de semnalat si renunt sa recomand daca dau doar de un link sau doua. Dar intotdeauna o lectura din afara incrancenarii cu care ne-a obisnuit presa e cel putin un bun argument in favoarea unei igiene media. Pentru sambata, am retinut articolele de mai jos. Lista lor completa o gasiti pe blog, aici aveti o selectie sper suficient de consistenta. Lectura placuta!.

in jur de 15.000 de locuri au ramas neocupate in invatamantul profesional. Care au fost cele mai cautate specializari

In total, 35. 740 elevis-au inscris in invatamantul profesional de anul acesta, care avea alocate in jur de 50. 000 de locuri, in cadrulcelor trei etape de inscrieredesfasurate in perioada mai - septembrie 2014. Din totalul acestora,24. 403 eleviau optat pentru invatamantul profesional cu durata de 3 ani, dupa finalizarea clasei a VIII-a, iar11. 337 elevi,pentru invatamantul profesional cu durata de 2 ani, dupa finalizarea clasei a IX-a.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2491 seconds )