Libnet.ro
UNICEF

14:30

Spectaculos! Top 15 cele mai inedite plaje din lume!

ADPM ADPM,
Spectaculos! Top 15 cele mai inedite plaje din lume!

De la plaje cu nisip roz, rosu, negru ori chiar verde si pana la plaja din maldive al carui nisip pare inundat de stele pe timpul noptii, iata cele mai frumoase si mai inedite 15 plaje din lume!. continuă pe ADPM

Ponta: Comemoram astazi unul dintre cele mai tragice momente din istoria recenta a SUA

Premierul Victor Ponta a adus joi un omagiu celor disparuti in atacurile teroriste de la 11 septembrie 2001 din Statele Unite ale Americii si a pledat pentru combaterea acelor fenomene care constitue mediul.

CIA World Factbook iti arata care sunt cele mai TINERE si cele mai BATRANE tari din lume. Unde se situeaza Romania

Cele mai tinere 10 state din lume se afla in Africa, Niger si Uganda situandu-se in fruntea clasamentului, cu o medie de varsta de 15. 1 ani, respectiv 15. 5 ani, potrivit unui studiu realizat de CIA World.

Tara in care McDonalds plateste cele mai mari salarii din industria de fast-food

Angajati ai lanturilor de restaurante de tip fast-food din intreaga lume au protestat in multiple randuri pentru cresterea salariilor la cel putin 15 dolari pe ora. Cu toate acestea, exista o tara in Europa unde McDonald039;s plateste salarii care.

FOTO Cele mai frumoase biserici din lume

Bisericile, catedralele sau manastirile se numara adesea printre cele mai cunoscute atractii turistice din lume. Constructii somptoase sau modeste, dar puse in valoare de peisajul din jur, locurile de reculegere au fascinat intotdeauna oamenii indiferent de orientarea religioasa.

FOTO: Cum arata unul dintre cele mai mari DEZASTRE naturale din 2014

Dupa multe zile de ploaie musonica in nordul Pakistanului, in Kashmir si in statul indian Jammu, localnicii se confrunta cu cele mai devastatoare inundatii din ultimii 60 de ani.

FOTOGALERIE Cele mai ciudate 8 drapele din istorie

The Independent a facut o selectie a celor mai ciudate steaguri din istorie, descifrand legendele din spatele acestora si accentuand alegerile bizare ale natiunilor in materie de simboluri. Intra in articol pentru a urmari o fotogalerie cu cele mai ciudate drapeluri din istorie.

FOTO Guiness World Records aniverseaza 60 de ani. Cele mai ciudate recorduri din editia 2015

Cea mai lunga limba, cel mai inalt magar si cea mai mare jucarie yo-yo se numara printre recordurile incluse in editia aniversara din 2015 a Guinness World Records.

Bisturiul bate natura. Cele mai frumoase silicoane din Italia apartin unei romance

FRUMUSETE Bianca Bejan 40 de ani), din Husi judetul Vaslui) a plecat din tara cand avea doar 19 ani si a devenit celebra 21 de ani mai tarziu, cand a obtinut titlul Miss chirurgie estetica, la un concurs international din Italia.

Afla care sunt cele mai periculoase meserii

CNN a realizat un top al celor mai periculoase meserii, bazat pe cifrele inregistrate in 2013 in Statele Unite. Pe primul loc se afla meseria de taietor de lemne, unde s-au inregistrat 91. 3 morti la 100. 000 de.

Vezi aici ce loc ocupa Romania in topul celor mai bune drumuri din lume

Romania da in gropi. La propriu! Suntem pe ultimele locuri din lume la capitolul sosele, mai exactpe locul 121 din 144. Vecini de top cu Egiptul si Libanul. Mai rau ca noi stau rusii si brazilienii, tari.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )