Libnet.ro
UNICEF

19:30

Cum faci cea mai buna tocana olteneasca. Reteta celui mai popular fel de mancare, cat trebuie sa fiarba ca sa fie delicioasa

Adevărul Adevărul,
Cum faci cea mai buna tocana olteneasca. Reteta celui mai popular fel de mancare, cat trebuie sa fiarba ca sa fie delicioasa

Gatita de toate gospodinele, tocanita este felul de mancare nelipsit din bucataria autohtona. Ca sa iasa delicioasa, trebuie urmati cu sfintenie mai multi pasi. Secretele gatirii tocanitei ni le-a dezvaluit si Radu Anton Roman, gazetarul indragostit de gastronomie. continuă pe Adevărul

Cum faci cea mai buna tocana olteneasca. Reteta celui mai popular fel de mancare: cat trebuie sa fiarba ca sa fie delicioasa

Gatita de toate gospodinele, tocanita este felul de mancare nelipsit din bucataria autohtona. Ca sa iasa delicioasa, trebuie urmati cu sfintenie mai multi pasi. Secretele gatirii tocanitei ni le-a dezvaluit si Radu Anton Roman, gazetarul indragostit de gastronomie.

Batalia pentru Herastrau - cea mai mare ferma de pokemoni din Romania - va avea loc joi, 28 iulie

Jucatorii de Pokemon Go isi dau din nou intalnire in Parcul Herastrau, unde va avea loc primul eveniment major Pokemon GO din Romania. Daca saptamana trecuta a avut loc vanatoarea de Pokemoni, joi, 28 iulie, de la ora 17. 00, jucatorii vor putea participa la Batalia pentru Herastrau!, denumita de catre organizatori drept cea mai mare ferma de pokemoni de la noi, cu cel mai mare trafic de vanatori/antrenori.

Giumalau, cea mai intinsa padure virgina de molid a Europei. Agent Green cere recunosterea si protectie internationala a padurii din Muntii Bucovinei

Rezervatia codrul secular Giumalau reprezinta cea mai mare padure virgina de molid, descoperita pana in prezent, care a mai ramas in intreaga zona de clima temperata a Europei.

Jurnalul National continua cea mai frumoasa calatorie literara. Doua romane de succes, de miercuri 27 iulie

E cool sa citesti vara asta! Jurnalul National continua cea mai frumoasa calatorie literara si te invita sa descoperi, de miercuri, 27 iulie, la centrele de difuzare a presei, doua romane de succes: Concert din.

Cum sa gatesti cea mai gustoasa salata de vinete cu maioneza si fara gust amar

Vinetele sunt printre vedetele sezonului estival. Se pot prepara mai ales atunci cand avem nevoie de un aperitiv de pus pe paine. Pentru a pune pe masa cea mai gustoasa salata de vinete, trebuie sa alegem legumele cu pielita neteda si lucioasa. Ca sa fim siguri ca vinetele nu sunt trecute, le apasam usor cu degetul, iar daca acesta ramane imprimat, inseamna ca sunt proaspete.

FP, cea mai mare crestere din BET

Actiunile Fondul Proprietatea s-au apreciat cu 2,76%, in perioada 14-21 iulie, raportat le euro, reprezentand cel mai bun plasament din cadrul indicelui BET, al celor mai lichide zece actiuni listate la BVB, care a urcat cu 1,24%, in intervalul analizat.

Recorduri mondiale, doborate de necuvantatoare. Cat a trait cel mai batran caine si care este animalul cu cea mai mare gura

Specialistii Guinness Book au facut un catalog special dedicat recordurilor neobisnuite din lumea animalelor. Printre acestea se numara cel mai inalt magar de pe planeta, cea mai iute broasca sau cainele care a trait cel mai mult pe Pamant.

Admitere la Facultate 2016. Medicina, cea mai cautata facultate la Brasov

6957 de tineri s-au inscris la una dintre cele 18 facutati ale Universitatii Transilvania. Cei mai multi au ales Medicina, dar cautate sunt si Stiintele Economice si Ingineria si Stiinta Calculatoarelor.

Comorile istorice din Geoagiu prea ptin cunoscute: statiunea antica Germisara si Rotonda, cea mai veche biserica

Orasul Geoagiu supravietuieste din turism, insa in ultimii ani, autoritatile locale nu as-au preocupat de soarta unora dintre cele mai pretioase atractii istorice din tara, aflate in oras: biserica medievala Rotonda si ruinele statiunii antica Germisara.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2219 seconds )