Libnet.ro
UNICEF

09:45

Cum a fost Festivalul George Enescu in era Holender

Adevărul Adevărul,
Cum a fost Festivalul George Enescu in era Holender

Vineri, 4 septembrie, de la ora 14. 00, la Ateneul Roman se va lansa volumul Festivalul ,,George Enescu in era Holender, care reuneste texte semnate de Ioan Holender, Livius Ciocarlie, Emil Hurezeanu, Dan Dediu, Ioana Marghita si Sever Voinescu. continuă pe Adevărul

Festivalul George Enescu. Ce evenimente nu trebuie ratate marti

Concertul Scottish Ensemble, cu violonista Patricia Kopachinskaja, deschide cea de-a treia seara a Festivalului International George Enescu .

Soprana Angela Gheorghiu neaga ca ar fi primit vreodata invitatie oficiala de a participa la Festivalul George Enescu

Angela Gheorghiu a declarat ca nu a primit niciodata invitatie oficiala de a participa la Festivalul George Enescu, in contextul in care Mihai Constantinescu a spus ca soprana a fost invitata de trei ori la.

Adevarul Live, ora 14.00: Ministrul Culturii, Ionut Vulpescu, despre Festivalul George Enescu

Festivalul International George Enescu s-a deschis, duminica seara, la Sala Palatului din Bucuresti. Festivalul face parte acum din identitatea noastra ca natiune, a spus ministrul Culturii, Ionut Vulpescu, pe scena Salii Palatului. Ionut Vulpescu este invitat marti, de la 14. 00, la Adevarul Live, pentru a vorbi despre felul in care statul sprijina unul dintre cele mai importante evenimente culturale din Romania.

Klaus Iohannis, despre festivalul George Enescu: Trebuie sa redam culturii, si educatiei deopotriva, locul care li se cuvine intr-o societate puternica

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a participat, duminica seara, la Festivalul International George Enescu, unde a fost intampinat cu fluieraturi si huiduieli. Seful statului a publicat, luni, un.

Festivalul George Enescu a inceput. Presedintele Klaus Iohannis si sotia sa, printre invitati

Festivalul International George Enescu s-a deschis, duminica seara, la Sala Palatului din Bucuresti, printre invitati fiind presedintele Klaus Iohannis, care a venit impreuna cu sotia sa.

Klaus Iohannis, intampinat cu huiduieli la Festivalul George Enescu

Klaus Iohannis a fost intampinat cu huiduieli aseara, la deschiderea celei de-a 22-a editii a festivalului George Enescu. Presedintele a fost asteptat in fata Salii Palatului din Capitala de un grup de.

FOTO: S-a dat startul la Festivalul George Enescu. Klaus Iohannis si sotia lui, printre invitatii de la deschidere

Festivalul International George Enescu s-a deschis, duminica seara, la Sala Palatului din Bucuresti, printre invitati fiind presedintele Klaus Iohannis, care a venit impreuna cu sotia sa, potrivit Mediafax.

S-a dat startul la Festivalul George Enescu. Klaus Iohannis si sotia lui, printre invitatii de la deschidere

Festivalul International George Enescu s-a deschis, duminica seara, la Sala Palatului din Bucuresti, printre invitati fiind presedintele Klaus Iohannis, care a venit impreuna cu sotia sa, potrivit Mediafax.

Festivalul George Enescu. Concertul Orchestrei Filarmonicii din Israel incepe o jumatate de ora mai tarziu

Concertul de luni seara al Orchestrei Filarmonicii din Israel va incepe la ora 20. 30, cu o jumatate de ora intarziere, au transmis organizatorii Festivalului International George Enescu.

Radu Boroianu, presedintele Institutului Cultural Roman: Sunt nelipsit din Festivalul George Enescu

Radu Boroianu, presedintele Institutului Cultural Roman, marturiseste pentru Adevarul ca nu a lipsit pana acum de la Festivalul Enescu, chiar de la infiintare.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )