Libnet.ro
UNICEF

15:15

Festivalul George Enescu a inceput. Presedintele Klaus Iohannis si sotia sa, printre invitati

Adevărul Adevărul,
Festivalul George Enescu a inceput. Presedintele Klaus Iohannis si sotia sa, printre invitati

Festivalul International George Enescu s-a deschis, duminica seara, la Sala Palatului din Bucuresti, printre invitati fiind presedintele Klaus Iohannis, care a venit impreuna cu sotia sa. continuă pe Adevărul

S-a dat startul la Festivalul George Enescu. Klaus Iohannis si sotia lui, printre invitatii de la deschidere

Festivalul International George Enescu s-a deschis, duminica seara, la Sala Palatului din Bucuresti, printre invitati fiind presedintele Klaus Iohannis, care a venit impreuna cu sotia sa, potrivit Mediafax.

Ce inseamna Festivalul George Enescu pentru Bucuresti: turisti straini cu venituri ridicate, care cheltuiesc 200 euro pe zi

Festivalul George Enescu a reusit sa puna Bucurestiul pe lista destinatiilor de vacante culturale, iar acum atrage turisti straini cu venituri mari, dispusi sa cheltuiasca pana la 200 de euro pe zi.

Anuntul lui Liviu Dragnea: Vom lucra impreuna cu presedintele Klaus Iohannis si la buget si la legea salarizarii

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca PSD va lucra impreuna cu presedintele Klaus Iohannis la legea bugetului pe 2016, la legea salarizarii, dar si la legea votului prin corespondenta,.

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretele de acreditare a ambasadorilor in Arabia Saudita si Oman

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, joi, decretele privind acreditarea lui Mihail Coman in calitate de ambasador al Romaniei in Regatul Arabiei Saudite, precum si a lui Cristian Tudor, ambasador in Qatar, siin.

Daniel Schmutzhard il inlocuieste pe Levente Molnar in spectacolul care deschide Festivalul George Enescu

Baritonul Daniel Schmutzhard il inlocuieste pe Levente Molnar in distributia Carmina Burana, de Carl Orff, care va fi interpretata, duminica, in cadrul concertului de deschidere a Festivalului George Enescu.

LIVE VIDEO Concertul de deschidere a Festivalului George Enescu sustinut de Orchestra Romana de Tineret, in direct pe adevarul.ro, de la ora 19.30

In prima zi a editie din 2015 a Festivalului George Enescu, melomanii au ocazia sa asculte Rapsodia I de George Enescu si Carmina Burana, in cadrul concertului de deschidere sustinut de Orchestra Romana de Tineret, sub bagheta dirijorului Kristjan Jarvi, si violonista Sarah Chang, impreuna cu Corul Filarmonicii George Enescu, la Sala Palatului. Puteti urmari intregul concert live pe adevarul. ro.

Klaus Iohannis va participa, duminica, la deschiderea Festivalului International George Enescu

Presedintele Klaus Iohannis va fi prezent, duminica seara, la deschiderea Festivalului International George Enescu, potrivit unui anunt al Administratiei Prezidentiala, citat de Mediafax. De la ora 19:30,.

Liviu Dragnea anunta ca PSD va lucra cu Klaus Iohannis pentru bugetul pe 2016, votul prin corespondenta si legea salarizarii

PSD va lucra impreuna cu presedintele Klaus Iohannis la legea bugetului pe 2016, la legea salarizarii, dar si la legea votului prin corespondenta, a declarat duminica seara presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, adugand ca, in opinia sa, este nevoie de un armistitiu pe termen lung intre fortele politice pentru dzvoltarea Romaniei.

Klaus Iohannis nu se poate muta in vila de protocol

Presedintele Klaus Iohannis nu s-a mutat in Vila Lac 3 nici la zece luni de la castigarea alegerilor prezidentiale. Se pare ca lucrarile nu sunt gata. Complexul de vile de la Neptun, construit in anii `60 pentru .

Klaus Iohannis a semnat decretele de acreditare a ambasadorilor in Arabia Saudita si Oman

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, joi, decretele privind acreditarea lui Mihail Coman in calitate de ambasador al Romaniei in Regatul Arabiei Saudite, precum si a lui Cristian Tudor, ambasador in Qatar, si in.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2298 seconds )