Libnet.ro
UNICEF

22:30

Cum a fost umilit Orban Viktor in Parlamentul European. Comparat cu Stalin si Brejnev

Antena3 Antena3,
Cum a fost umilit Orban Viktor in Parlamentul European. Comparat cu Stalin si Brejnev

Europarlamentarul belgian Guy Verhofstadt, liderul ALDE si unul dintre cei mai carismatici politicieni europeni, a sustinut miercuri un discurs senzational la adresa lui Viktor Orban si a politicii sale, scrie Hotnews. continuă pe Antena3

Cum a fost imilit Orban Viktor in Parlamentul European. Comparat cu Stalin si Brejnev

Europarlamentarul belgian Guy Verhofstadt, liderul ALDE si unul dintre cei mai carismatici politicieni europeni, a sustinut miercuri un discurs senzational la adresa lui Viktor Orban si a politicii sale, scrie Hotnews.

Viktor Orban, comparat cu Stalin si Brejnev in Parlamentul European

Viktor Orban a fost aspru criticat in Parlamentul European de liderul ALDE. Guy Verhofstadt i-a spus premierului maghiar ca vede in el o versiune a regimului comunist din Ungaria si l-a comparat cu Stalin si Leonid Brejnev. Potivit imagi .

Martin Schulz, criticat in Parlamentul European, pentru decizii pe care le-a luat cand era la conducerea forului

Martin Schulz, principalul contracandidat al cancelarului Angela Merkel la alegerile parlamentare care vor avea loc, in toamna, in Germania, a fost mustrat, joi, de Parlamentul European PE), pentru o serie de decizii pe care le-a luat in perioada in care presedintele forului.

Europa cheama la ordine Ungaria. Premierul Orban criticat dur in Parlamentul European. George Soros se intalneste cu oficiali europeni VIDEO

Comisia Europeana a anuntat miercuri ca a deschis o procedura de infringement impotriva Ungariei pentru controversata lege privind universitatile, care ameninta in special o universitate finantata de miliardarul american George Soros, iar premierul Viktor Orban a fost tinta unor critici dure in Parlamentul European. Joi, miliardarul american George Soros se va intalni cu sefii Comisiei Europene.

VIDEO Europa cheama la ordine Ungaria. Premierul Orban, criticat dur in Parlamentul European. George Soros se intalneste cu oficiali europeni

Comisia Europeana a anuntat miercuri ca a deschis o procedura de infringement impotriva Ungariei pentru controversata lege privind universitatile, care ameninta in special o universitate finantata de miliardarul american George Soros, iar premierul Viktor Orban a fost tinta unor critici dure in Parlamentul European.

Parlamentul European va incepe procedurile pentru ridicarea imunitatii lui Marine Le Pen

Parlamentul European a inceput procedurile care ar putea conduce la ridicarea imunitatii lui Marine Le Pen, candidat la alegerile prezidentiale din Franta si fost lider al Frontului National, in cadrul unei anchete privind presupuse fraude comise cu fonduri ale UE, informeaza Reuters citat de Mediafax.

Marine Le Pen a prejudiciat Parlamentul European cu cinci milioane de euro

Parlamentul European PE) evalueaza de-acum la aproape cinci milioane de euro prejudiciul potential creat prin plata unor salarii acordate fraudulos unor asistenti ai unor eurodeputati din cadrul Frontului National FN, extrema dreapta) in perioada 2012-2017, aflat in centrul unei anchete cu privire la presupuse angajari fictive, au declarat joi surse apropiate dosarului pentru AFP.

Lovitura dura pentru Marine Le Pen inaintea turului al II-lea al alegerilor: Parlamentul European estimeaza la 5 milioane de euro prejudiciul in scandalul angajarilor fictive facute de lidera Frontului National

Parlamentul European evalueaza la aproape 5 milioane de euro potentialul sau prejudiciu in scandalul privind angajarea fictiva a asistentilor eurodeputatului Frontului National din Franta, Marine Le Pen, la cabinetul sau de europarlamentar, in perioada 2012-2017, au declarat joi surse apropiate acestui dosar, citate de AFP.

Be EU: Cazul romancelor exploatate in Sicilia, dezbatut in Parlamentul European

Sunt in jur de 7. 500 de romance care sunt tinute in conditii de sclavie in Sicilia, Italia, iar acum a venit momentul sa se discute si in Parlamentul European despre acest.

Be EU: Raportul MCV pentru Romania, dezbatut in Parlamentul European

Comisia pentru Libertati Civile, Justitie si Afaceri Interne din Parlamentul European dezbate astazi raportul MCV pentru Romania si Bulgaria. La 10 ani de MCV, se discuta felul in care au evoluat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2117 seconds )