Libnet.ro
UNICEF

19:00

Cum a fost umilita handbalista Paula Ungureanu la Budapesta: A primit un litru de pisat in cap

Antena3 Antena3,
Cum a fost umilita handbalista Paula Ungureanu la Budapesta: A primit un litru de pisat in cap

Suedezul Per Johansson, antrenorul echipei CSM Bucuresti, a ramas socat de ura cu care a fost primita echipa sa la Budapesta, scrie adevarul. ro, la meciul contra celor de la Ferencvaros. Dupa disputarea. continuă pe Antena3

Cum a fost umilita handbalista Paula Ungureanu la Budapesta: 5.000 de nazisti ultras i-au strigat: Du-te acasa animal, tigan, orfan!

Suedezul Per Johansson, antrenorul echipei CSM Bucuresti, a ramas socat de ura cu care a fost primita echipa sa la Budapesta, scrie adevarul. ro, la meciul contra celor de la Ferencvaros. Dupa disputarea.

Antrenorul CSM Bucuresti, socat dupa meciul din Ungaria: Paula Ungureanu a primit un litru de urina in cap. 5.000 de nazisti ultrasi i-au strigat: Du-te acasa, animal, tigan, orfan!

Per Johansson, antrenorul CSM Bucuresti, a postat pe Facebook un mesaj in care s-a aratat de-a dreptul socat de modul in care a fost primita echipa sa in Ungaria. Isteria a fost totala.

Sef CSM Bucuresti, despre umilirea campioanei Paula Ungureanu: A fost stropita cu bere

Handbalista romanca Paula Ungureanu a fost umilita la Budapesta, in ea aruncandu-se cu bere, si nu cu urina, asa cum s-a crezut initial, a spus Bogdan Vasiliu, sef sectie handbal CSM.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1967 seconds )