Libnet.ro
UNICEF

14:00

Cum incearca Gheorghe Dinca sa scape mai usor de pedeapsa? Declaratiile inedite facute de criminalul din Caracal in timpul anchetei

Antena3 Antena3,
Cum incearca Gheorghe Dinca sa scape mai usor de pedeapsa? Declaratiile inedite facute de criminalul din Caracal in timpul anchetei

Gheorghe Dinca a fost audiat pana acum de procurorii DIICOT Bucuresti doar de doua ori. Declaratiile barbatului de 66 ani din Caracal par trase la indigo atunci cand vorbeste despre uciderea Alexandrei si a. continuă pe Antena3

Sangele Luizei a fost gasit in casa lui Gheorghe Dinca

In casa lui Gheorghe Dinca anchetatorii au gasit mai multe pete de sange, atat pe noptiera cat si pe canapea. Sangele gasit ar apartine Luizei, aceasta fiind prima dovada a faptului ca Luiza Melencu a.

Descoperire de groaza, in casa lui Gheorghe Dinca! Anchetatorii au gasit 40 de pete de sange

Descoperire de groaza, in casa lui Gheorghe Dinca! Anchetatorii au gasit nu mai putin de 40 de pete de sange care ar putea proveni de la mai multe victime, toate de sex feminin, spun surse apropiate.

Miscare de ultima ora in cazul Caracal: Gheorghe Dinca, scos din arest si adus la Bucuresti. Ce vor sa faca anchetatorii

Continua ancheta in cazul Caracal. Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul oribilelor crime ce ar fi fost comise la Caracal, a fost scos duminica din arest si adus la Bucuresti. Gheorghe Dinca, barbatul in varsta de 66 de ani din Caracal, care a recunoscut ca a rapit si ucis cu brutalitate doua adolescente, a fost .

Peste 40 de pete de sange, descoperite in casa lui Gheorghe Dinca. Ce spun surse din ancheta despre provenienta lor (VIDEO)

Detalii tot mai socante apar in cazul de la Caracal! Peste 40 de pete de sange au fost descoperite in casa lui Gheorghe Dinca, relateaza B1TV. Unele dintre ele apartin Luizei Melencu, spun surse din ancheta.

Raportul final de expertiza pe fragmentele gasite in butoiul din curtea lui Gheorghe Dinca: Cu o probabilitate de 99,93%, victima este Alexandra Macesanu - UPDATE

Raportul final de expertiza medico-legala transmis luni DIICOT de catre Institutul National de Medicina Legala Mina Minovici arata ca analiza genetica a probelor biologice de os, reprezentata de elemente dentare selectate din coletul cu fragmente osoase gasite in cenusa din butoiul metalic de la locuinta lui Gheorghe Dinca, a condus la stabilirea unui profil ADN unic, apartinand Alexandrei Macesanu. De asemenea, DIICOT a anuntat ca Gheorghe Dinca a fost transferat in Arestul Preventiv din Capitala si va fi reaudiat. El va fi supus si unei expertize psihiatrice.

Presupusul complice a lui Gheorghe Dinca a facut dezvaluiri despre relatia cu criminalul din Caracal

Bebe Strungaru, presupusul complice al lui Gheorghe Dinca, a vorbit despre relatia sa cu criminalul. Nu l-am vazut niciodata pe Gheorghe Dinca, nu am vorbit niciodata si nu am avut nevoie niciodata de.

inregistrare-bomba a unui martor, despre clanul lui Gheorghe Dinca. Alexandru Cumpanasu a facut public totul!

Alexandru Cumpanasu a venit cu noi informatii socante despre clanul lui Gheorghe Dinca. Unchiul Alexandrei a prezentat marturisirea unui martor care vorbeste despre relatia dintre Gheorghe Dinca, Bebe Strungaru.

Rasturnare de situatie in cazul Caracal. Gheorghe Dinca, la detectorul de minciuni

Gheorghe Dinca, criminalul din Caracal, va fi dus la detectorul de minciuni. Expertii criminologi pregatesc setul de intrabari esentiale pentru a stabili cate minciuni a spus Dinca, dar si cateva victime ar av.

Avocatul lui Gheorghe Dinca: Urmeaza sa i se faca o expertiza medico-legala psihiatrica si sa se stabileasca daca a avut discernamant

Avocatul lui Gheorghe Dinca, Claudiu Lascoschi, a spus la Antena 3 ca nu a fost pana in acest moment sa-l viziteze pe clientul sau. Nu am fost sa-l vizitez. Nu m-a solicitat. Daca m-ar fi solicitat,.

DIICOT: Gheorghe Dinca, transferat in Arestul Central

Gheorghe Dinca, inculpat in cazul de la Caracal, a fost transferat in Centrul de Retinere si Arest P.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )