Libnet.ro
UNICEF

00:07

DIICOT: Gheorghe Dinca, transferat in Arestul Central

România Liberă România Liberă,
DIICOT: Gheorghe Dinca, transferat in Arestul Central

Gheorghe Dinca, inculpat in cazul de la Caracal, a fost transferat in Centrul de Retinere si Arest P. continuă pe România Liberă

Gheorghe Dinca, adus in Arestul Central al Capitalei

Gheorghe Dinca, principalul suspect al crimelor din Caracal, a fost adus duminica in Bucuresti si este, in prezent, inchis in Arestul Central al Politiei Capitalei.

Conditiile de care Gheorghe Dinca are parte in arestul preventiv

Gheorghe Dinca,principalul suspect in cazul Caracala fost adus la Bucuresti, duminica dimineata. El este acum in Arestul Central al Politiei. Presupusul criminal din Caracal a fost adus in Capitala.

Raportul final de expertiza pe fragmentele gasite in butoiul din curtea lui Gheorghe Dinca: Cu o probabilitate de 99,93%, victima este Alexandra Macesanu - UPDATE

Raportul final de expertiza medico-legala transmis luni DIICOT de catre Institutul National de Medicina Legala Mina Minovici arata ca analiza genetica a probelor biologice de os, reprezentata de elemente dentare selectate din coletul cu fragmente osoase gasite in cenusa din butoiul metalic de la locuinta lui Gheorghe Dinca, a condus la stabilirea unui profil ADN unic, apartinand Alexandrei Macesanu. De asemenea, DIICOT a anuntat ca Gheorghe Dinca a fost transferat in Arestul Preventiv din Capitala si va fi reaudiat. El va fi supus si unei expertize psihiatrice.

Gheorghe Dinca, adus in Bucuresti. Se pregateste celula la Arestul Central

UPDATE Gheorghe Dinca va fi adus duminica la Arestul Central al Politiei Capitalei, unde va fi in continuare arestat preventiv. Principalul suspect in cazul disparitiei Alexandrei Macesanu si Luizei Melencu.

Gheorghe Dinca a fost adus in arestul Politiei Capitalei si ar urma sa fie supus expertizei psihiatirce

Gheorghe Dinca, principalul suspect al crimelor din Caracal, a fost adus duminica in Bucuresti si este, in prezent, inchis in Arestul Central al Politiei Capitalei, au precizat surse judiciare. De asemenea, el urmeaza sa fie supus expertizei psihiatrice.

Gheorghe Dinca, in arest la Beciul Domnesc. Cum arata celula criminalului de la Caracal

Gheorghe Dinca a fost adus duminica la Arestul Central al Politiei Capitalei, unde va fi in continuare arestat preventiv. Ancheta se muta la Bucuresti. Va fi supus unui nou interogatoriu in functie de probele.

DIICOT: Oasele din butoiul lui Gheorghe Dinca sunt ale Alexandrei Macesanu

Analiza genetica a probelor biologice de os, care fusesera gasite intr-un butoi metalic de la domiciliul lui Gheorghe Dinca, principalul suspect in tragedia din Caracal, apartin unei fete minore, cu o.

ADN-ul Alexandrei Macesanu, in oasele din butoiul lui Gheorghe Dinca

ADN-ul Alexandrei Macesanu gasitin oasele din butoiul lui Gheorghe Dinca. Institutul National de Medicina Legala Mina Minovici a transmis DIICOT Structura Centrala raportul de expertiza.

Cel putin inca trei victime ale lui Gheorghe Dinca, identificate dupa petele de sange din casa groazei. Femeile traiesc si ar fi fost deja audiate de anchetatori

Ancheta procurorilor DIICOT in cazul crimelor de la Caracal inainteaza, conform anumitor surse fiind identificat profilul ADN al altor cel putin trei victime ale suspectului Gheorghe Dinca.

Cum incearca Gheorghe Dinca sa scape mai usor de pedeapsa? Declaratiile inedite facute de criminalul din Caracal in timpul anchetei

Gheorghe Dinca a fost audiat pana acum de procurorii DIICOT Bucuresti doar de doua ori. Declaratiile barbatului de 66 ani din Caracal par trase la indigo atunci cand vorbeste despre uciderea Alexandrei si a.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1969 seconds )