Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cum a inceput batalia cu COVID 19 la Alba Iulia. Relatarea unei asistente: Am primit tot ce am avut nevoie. Ni s-a oferit sporul maxim fara ca sa il cerem

Adevărul Adevărul,
Cum a inceput batalia cu COVID 19 la Alba Iulia. Relatarea unei asistente: Am primit tot ce am avut nevoie. Ni s-a oferit sporul maxim fara ca sa il cerem

Asistenta sefa a sectiei de Boli Infectioase din cadrul Spitalului Judetean de urgenta Alba Iulia descrie modul in care a inceput, in unitatea medicala in care lucreaza, batalia cu epidemia de coronavirus. continuă pe Adevărul

inca doua decese provocate de COVID 19 in Alba: un barbat si o femeie au murit la spitalul din Blaj

Numarul deceselor provocate de noul tip de coronavirus creste si in judetul Alba. Doua persoane, un barbat si o femeie, au decedat in ultimele 24 de ore.

O fabrica de confectii textile din Caracal, inchisa dupa ce 8 angajate au fost confirmate cu COVID-19

O fabrica de confectii din Caracal a fost inchisa, sambata, de Directia de Sanatate Publica DSP) Olt, dupa ce opt angajate au fost confirmate cu COVID-19 si au fost internate, iar pentru ceilalti 88 de angajati a fost dispusa masura izolarii la domiciliu.

COVID-19 in R. Moldova: Opt pacienti se afla in stare extrem de grava. Bilantul persoanelor vindecate a urcat la 825

Din cele 3. 110 de persoane infectate cu COVID-19 in R. Moldova, opt pacienti sunt in stare extrem de grava, iar alte 555 de persoane se afla in stare de sanatate de gravitate medie. 14 pacienti au fost conectati la respiratie artificiala.

R. Moldova are deja peste 750 de lucratori medicali infectati cu COVID-19

Pe parcursul zilei de joi, 23 aprilie, au fost testati pozitiv cu COVID-19 inca 49 de lucratori medicali din Republica Moldova. Bilantul total al angajatilor medicali infectati cu noul coronavirus este de 757, din totalul de 2. 926 de cetateni contaminati.

Trei brasoveni bolnavi de COVID-19, in stare critica, transferati cu elicopterul la Ploiesti. Spitalul Judetean din Brasov are aproape toate paturile de la ATI ocupate

Trei pacienti din Brasov, bolnavi de Covid-19, vor fi transferati la Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti, a anuntat pe pagina de Facebook, Bogdan Toader, presedintele CJ Prahova.

Medic infectionist aflat in prima linie in lupta cu COVID-19, despre redeschiderea scolilor: Categoric nu. Ar fi irational Aceasta boala poate afecta intr-un mod absolut dramatic

Medicul infectionist Carollina Radu de la Spitalul Municipal Hunedoara, aflata in prima linie in lupta cu COVID-19, spune ca scolile ar trebui sa ramana inchise pana dupa vacanta de vara si ca o reluare a cursurilor in luna mai ar fi o masura irationala. Sunt suficient de pline spitalele. Ce sa facem, sa mai aducem in spitale si copiii sa sufere, si pe altii pe langa ei?, a declarat dr. Carollina Radu pentru HotNews. ro. Despre ridicarea restrictiilor de circulatie dupa 15 mai, medicul spune ca trebuie sa fim realisti si precauti in continuare, pentru ca aceasta boala poate afecta intr-un mod absolut dramatic.

Focar de Covid 19 la centrele de ingrijire si asistenta din Paclisa. 15 oameni au fost internati in spital

Focar de Covid 19 la centrele de ingrijire si asistenta din Paclisa. 15 oameni au fost internati in Spitalul Judetean de Urgenta din Deva.

Politist de la Penitenciarul Giurgiu, infectat cu COVID-19. Este al doilea caz pozitiv in aceasta inchisoare

Primul caz de infectare cu coronavrus la Penitenciarul Giurgiu s-a inregistrat pe 17 aprilie. Cel de-al doilea politist cu COVID-19 a fost confirmat miercuri, 22 aprilie.

Ce pacienti vor avea acces la tratamentul cu plasma imuna impotriva COVID-19. Care sunt conditiile

Ministerul Sanatatii a finalizat metodologia care permite colectarea, testarea, procesarea, stocarea si distributia a plasmei de la donator vindecat de COVID-19 si utilizarea monitorizata pentru pacientii critici cu COVID-19 din sectiile ATI.

VIDEO Cum sunt transportati suspectii de COVID-19 la spitalul din Botosani: carati prin santuri cu targa si caruciorul

Scene incredibile au fost suprinse la Spitalul Judetean Mavromati din Botosani. Pacientii suspecti de COVID-19 sunt carati pentru investigatii radiologice cu targa sau caruciorul prin parcarea sau parcul spitalului, printre cioate, santuri, masini sau copaci. Alt circuit nu exista in spital pentru acest tip de pacienti.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )