Libnet.ro
UNICEF

12:15

Cum a inceput conflictul dintre Victor Ponta si Liviu Dragnea. Fostul premier a recunoscut adevarul

Antena3 Antena3,
Cum a inceput conflictul dintre Victor Ponta si Liviu Dragnea. Fostul premier a recunoscut adevarul

Victor Ponta a vorbit despre primul conflict pe care l-a avut cu Liviu Dragnea. Prima disputa ar fi avut loc inca din vremea in care Ponta era premierul Romaniei. Nu poti sa ai autoritate. continuă pe Antena3

Victor Ponta, despre o posibila plecare din PSD: Singura solutie este sa ma duc la o echipa mai mica

Victor Ponta a declarat ca nu va avea prea multe de facut in PSD, atat timp cat Liviu Dragnea va fi la sefia partidului. El a vorbit despre o posibila plecare a sa, intr-o comparatie cu un ca.

Lia Olguta Vasilescu, despre Victor Ponta: Pe Facebook si-a dat demisia, probabil ca tot acolo vrea sa fie si exclus din partid

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, l-a criticat, duminica seara, pe fostul premier Victor Ponta pentru atacurile repetate la Liviu Dragnea si PSD. Aceasta a precizat e probabil ca Ponta ca vrea probabil sa fie exclus din partid in urma unor critici pe Facebook, dupa ce in trecut si-a anuntat demisia tot pe aceasta retea sociala.

Instanta suprema analizeaza contestatia la executare a lui Liviu Dragnea

ACTUALIZARE 10:35 Dragnea, la ICCJ: Sper ca judecatorii sa imi dea dreptate cu ce am cerut in contestatia la executare din dosarul &171;Referendumul &187; Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a venit luni la instanta suprema, el declarand ca spera ca cei cinci judecatori din complet sa ii dea dreptate si sa admita contestatia sa la executare in dosarul Referendumul, in care a fost condamnat definitiv, in aprilie 2016, la doi ani de inchisoare cu suspendare. ------------- Completul de cinci judecatori al instantei supreme judeca, luni, contestatia la executare a presedintelui PSD, Liviu Dragnea, in dosarul Referendumul, in care a fost condamnat definitiv, in aprilie 2016, la doi ani de inchisoare cu suspendare.

Liviu Dragnea, la Instanta Suprema. Judecatorii dezbat contestatia presedintelui PSD la condamnarea primita in dosarul Referendumul

Liviu Dragnea a ajuns luni in fata judecatorilor de la Curtea Suprema. Judecatorii de la Curtea Suprema dezbat astazi contestatia lui Liviu Dragnea la condamnarea primita in dosarul.

Traian Basescu: Nu i-as dori lui Liviu Dragnea sa se redeschida dosarul Referendumului. S-ar putea sa aiba cineva vreo inregistrare. S-ar putea sa iasa tare sifonat (VIDEO)

Traian Basescu a vorbit luni, in cadrul emisiunii Talk B1 despre incercarea lui Liviu Dragnea de a scapa de condamnarea din dosarul Referendumului, liderul PSD mizand pe o .

Liviu Dragnea, acuzatii la adresa Liviei Stanciu. Avocat: Motivarea hotararii din dosarul Referendumului nu reprezinta punctul de vedere al judecatorilor care au dat acea solutie, ci al altor judecatori (VIDEO)

Avocatii lui Liviu Dragnea au cerut admiterea cotestatiei la executarea pedepsei de doi ani de inchisoare cu suspendare, din dosarul Referendumului, pe motiv ca cele doua judecatoare din.

Motivul pentru care Liviu Dragnea a amanat depunerea in Parlament a proiectului legii salarizarii unitare

Senatorul PSD Ecaterina Andronescu a explicat, la emisiunea Punctul de intalnire, de la Antena 3, motivul pentru care presedintele PSD Liviu Dragnea a amanat depunerea in Parlament a proiectului.

Liviu Dragnea, despre amanarea legii salarizarii: E mai bine sa mai stea la dospit o saptamana, zece zile (VIDEO)

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat luni ca proiectul legii salarizarii nu va mai fi depus in aceste zile la Parlament, precizand ca este bine sa mai stea o perioada la dospit.

Liviu Dragnea, dupa declaratiile guvernatorului Deltei: De unde stie acest om ca eu am pescuit in Delta atunci?

Liviu Dragnea a afirmat luni ca a eliberat toti pestii pe care i-a prins si s-a intrebat de ce presupune Guvernatorul Administratiei Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii, Grigore Baboianu, ca a pescuit in Delta.

Liviu Dragnea, despre amanarea legii salarizarii: E mai bine sa mai stea la dospit cateva zile

Liviu Dragnea a venit cu precizari despre amanarea legii salarizarii. Aceasta a fost reprogramata peste o saptamana cand va fi depusa in Parlament. Rugam pe toti colegii mei.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2327 seconds )