Libnet.ro
UNICEF

11:01

Motivul pentru care Liviu Dragnea a amanat depunerea in Parlament a proiectului legii salarizarii unitare

Antena3 Antena3,
Motivul pentru care Liviu Dragnea a amanat depunerea in Parlament a proiectului legii salarizarii unitare

Senatorul PSD Ecaterina Andronescu a explicat, la emisiunea Punctul de intalnire, de la Antena 3, motivul pentru care presedintele PSD Liviu Dragnea a amanat depunerea in Parlament a proiectului. continuă pe Antena3

Legea salarizarii unitare se amana. Liviu Dragnea: Sa-si mai dea lumea cu parerea

Depunerea legii salarizarii unitare nu va mai fi depusa in aceste zile in Parlament. Anuntul a fost facut chiar de catre presedintele PSD Liviu Dragnea care a afirmat ca amanarea are ca rol sa.

Liviu Dragnea: Nu mai depunem astazi la Parlament proiectul legii salarizarii unitare

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, la inceputul sedintei grupurilor reunite PSD-ALDE, ca proiectul legii salarizarii unitare nu va mai fi depus la Parlament in cursul acestei zile,.

Liviu Dragnea, despre amanarea legii salarizarii: E mai bine sa mai stea la dospit o saptamana, zece zile (VIDEO)

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat luni ca proiectul legii salarizarii nu va mai fi depus in aceste zile la Parlament, precizand ca este bine sa mai stea o perioada la dospit.

Liviu Dragnea, despre amanarea legii salarizarii: E mai bine sa mai stea la dospit cateva zile

Liviu Dragnea a venit cu precizari despre amanarea legii salarizarii. Aceasta a fost reprogramata peste o saptamana cand va fi depusa in Parlament. Rugam pe toti colegii mei.

Instanta suprema analizeaza contestatia la executare a lui Liviu Dragnea

ACTUALIZARE 10:35 Dragnea, la ICCJ: Sper ca judecatorii sa imi dea dreptate cu ce am cerut in contestatia la executare din dosarul &171;Referendumul &187; Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a venit luni la instanta suprema, el declarand ca spera ca cei cinci judecatori din complet sa ii dea dreptate si sa admita contestatia sa la executare in dosarul Referendumul, in care a fost condamnat definitiv, in aprilie 2016, la doi ani de inchisoare cu suspendare. ------------- Completul de cinci judecatori al instantei supreme judeca, luni, contestatia la executare a presedintelui PSD, Liviu Dragnea, in dosarul Referendumul, in care a fost condamnat definitiv, in aprilie 2016, la doi ani de inchisoare cu suspendare.

Cum a inceput conflictul dintre Victor Ponta si Liviu Dragnea. Fostul premier a recunoscut adevarul

Victor Ponta a vorbit despre primul conflict pe care l-a avut cu Liviu Dragnea. Prima disputa ar fi avut loc inca din vremea in care Ponta era premierul Romaniei. Nu poti sa ai autoritate.

Liviu Dragnea, acuzatii la adresa Liviei Stanciu. Avocat: Motivarea hotararii din dosarul Referendumului nu reprezinta punctul de vedere al judecatorilor care au dat acea solutie, ci al altor judecatori (VIDEO)

Avocatii lui Liviu Dragnea au cerut admiterea cotestatiei la executarea pedepsei de doi ani de inchisoare cu suspendare, din dosarul Referendumului, pe motiv ca cele doua judecatoare din.

Liviu Dragnea, in instanta: Eu sunt un simplu inginer; am asistat la o dezbatere care ma depaseste

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, le-a spus luni magistratilor de la Inalta Curte de Casatie si Justitie ca el este un simplu inginer si ca este depasit de nivelul discutiilor juridice purtate in cadrul dezbaterii contestatiei sale la executare in dosarul 'Referendumul', potrivit Agerpres.

Premierul si Liviu Dragnea, criticati de guvernatorul Deltei Dunarii pentru partida de pescuit: Ar fi putut sa arate captura, sa o pupe si sa ii dea drumul

Guvernatorul Administratiei Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii, Grigore Baboianu, i-a criticat pe premierul Sorin Grindeanu si pe liderul PSD, Liviu Dragnea, pentru partida de pescuit de la sfarsitul lunii martie, cand, in loc sa promoveze pescuitul sportiv, s-au laudat cu zecile de stiuci capturate in Delta.

Liviu Dragnea a cerut anularea pedepsei in dosarul Referendumul. Judecatorii se vor pronunta pe 24 aprilie

00 - Este o zi importanta pentru presedintele PSD Liviu Dragnea. Curtea Suprema dezbate contestatia presedintelui PSD la condamnarea de doi ani de inchisoare cu suspendare primita in.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:01

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2303 seconds )