Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cum instalezi cel mai usor Windows 10 pe Mac

Playtech Playtech,
Cum instalezi cel mai usor Windows 10 pe Mac

Exista multe moduri in care puteti rula Windows 10 pe un MacBook sau iMac, mai jos il voi detalia insa pe cel mai simplu care va ofera cea mai multa flexibilitate. Imediat se fac 10 ani de cand cei de la Apple au trecut pe arhitectura X86, respectiv procesoare Intel. Tranzitia de la PowerPC, pe [] Cum instalezi cel mai usor Windows 10 pe Mac Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

Cel mai bun laptop cu Windows 10 costa o mica avere

Anul acesta, Microsoft si-a anuntat primul laptop: Surface Book. Daca il vrei pe cel mai bun, pretul s-ar putea sa nu-ti placa.

Care browser consuma cea mai putina baterie pe Windows 10

In ultimii ani, autonomia laptopurilor si tabletelor a crescut exponential, dar niciodata nu poti avea prea multa baterie. Daca esti departe de priza si vrei sa stii ce browser iti streseaza cel mai putin bateria, cei de la Digital Citizen au facut un test interesant. Ei au folosit cele mai recente versiuni ale celor mai [] Care browser consuma cea mai putina baterie pe Windows 10 Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Rusia a inceput cel mai modern razboi electronic impotriva Siriei

Relatiile intre Occident si Federatia Rusa devin tot mai periculoase, cu un potential de tensiune continua atat in Europa de Est, cat si in Siria. Dupa repetatele incursiuni in spatiul aerian al Turciei, facute de avioanele de razboi ruse in drumul spre bombardamentele asupra Siriei, secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, avertizeaza Moscova ca sunt [] Rusia a inceput cel mai modern razboi electronic impotriva Siriei Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Jerry Seinfeld, cel mai bine platit comediant din lume! A incasat 36 de milioane de dolari anul trecut!

Jerry Seinfeld este, conform celebrei publicatii Forbes, cel mai bine platit comediant din lume! Anul trecut, el a incasat nu mai putin de 36 de milioane de dolari! .

Snapdragon 820 va fi cel mai rapid procesor de pe piata

Daca este sa dam crezare unor informatii recente, Qualcomm Snapdragon 820va fi de departe cel mai performant procesor de pe piata. Modelul Snapdragon 810 al celor de la Qualcommnu a avut parte de o publicitate foarte buna, acest lucru fiind datorat in mare parte problemelor legate de supraincalzire. Situatia a devenit mult mai serioasa atunci [] Snapdragon 820 va fi cel mai rapid procesor de pe piata Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cel mai bun hotel de lux din Romania a ajuns la afaceri de 1,7 mil. euro

Hotel Epoque, cel mai bun hotel de lux din Romania, potrivit TripAdvisor, a inregistrat venituri in crestere cu 11% in al treilea trimestru al anului 2015 si a ajuns la o cifra de afaceri de 1,7 milioane euro, fata de 1,5 milioane euro in perioada.

Directia 5 lanseaza cel mai bun album de pana acum VIDEO

Directia 5 lanseaza cel mai bun album de pana acum al trupei. Cel putin, asa considera artistii din formatie care se pregatesc sa le divulge fanilor noile piese in concertul de la Sala Palatului, din 20 noiembrie.

Samsung lanseaza un telefon cu clapa dotat cu cel mai bun procesor al sau

Noul smartphone al coreenilor de la Samsung va avea o clapa si va beneficia de cel mai bun procesor. Telefoanele cu clapa ale celor de la Samsung se bucura de o popularitate aparte in Asia, iar compania se pare ca este pregatita sa introduca un nou astfel de dispozitive. Dupa cum scrie site-ul Phonearena, noul [] Samsung lanseaza un telefon cu clapa dotat cu cel mai bun procesor al sau Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cel mai sanatos vin rosu

Cel mai recent studiu privind beneficiile vinului rosu arata ca un pahar de vin rosu la cina imbunatateste sanatatea cardiovasculara a persoanelor cu diabet de tip 2. Iata cum poti alege cel mai sanatos vin rosu.

Cel mai nou trailer Star Wars iti aminteste de ce iubesti seria [VIDEO]

Mai sunt cateva luni pana la lansarea oficiala a nouluiStar Wars: The Force Awakens si deja avem parte de al treilea trailer pentru noul film. Star Wars The Force Awakens este primul film din populara serie scris si regizat de J. Abrams, aceeasi persoana care s-a aflat in spatele noilor filme Star Trek ajunse in [] Cel mai nou trailer Star Wars iti aminteste de ce iubesti seria [VIDEO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )