Libnet.ro
UNICEF

16:45

Directia 5 lanseaza cel mai bun album de pana acum VIDEO

ADPM ADPM,
Directia 5 lanseaza cel mai bun album de pana acum VIDEO

Directia 5 lanseaza cel mai bun album de pana acum al trupei. Cel putin, asa considera artistii din formatie care se pregatesc sa le divulge fanilor noile piese in concertul de la Sala Palatului, din 20 noiembrie. continuă pe ADPM

Samsung lanseaza un telefon cu clapa dotat cu cel mai bun procesor al sau

Noul smartphone al coreenilor de la Samsung va avea o clapa si va beneficia de cel mai bun procesor. Telefoanele cu clapa ale celor de la Samsung se bucura de o popularitate aparte in Asia, iar compania se pare ca este pregatita sa introduca un nou astfel de dispozitive. Dupa cum scrie site-ul Phonearena, noul [] Samsung lanseaza un telefon cu clapa dotat cu cel mai bun procesor al sau Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cel mai bun hotel de lux din Romania a ajuns la afaceri de 1,7 mil. euro

Hotel Epoque, cel mai bun hotel de lux din Romania, potrivit TripAdvisor, a inregistrat venituri in crestere cu 11% in al treilea trimestru al anului 2015 si a ajuns la o cifra de afaceri de 1,7 milioane euro, fata de 1,5 milioane euro in perioada.

Anul 2015 se prefigureaza a fi cel mai bun pentru piata rezidentiala bucuresteana

Conform unui studiu Coldwell Banker Affiliates of Romania, dupa primele trei trimestre din acest an, anul 2015 se prefigureaza a fi cel mai bun pentru piata rezidentiala bucuresteana, informeaza un comunicat de presa al companiei.

Cel mai bun laptop cu Windows 10 costa o mica avere

Anul acesta, Microsoft si-a anuntat primul laptop: Surface Book. Daca il vrei pe cel mai bun, pretul s-ar putea sa nu-ti placa.

PPT Preturi Pentru Tine: Numarul 1 pentru cel mai bun raport calitate - pret in categoria magazine de imbracaminte si incaltaminte.

Consumatorii romani considera ca PPT Preturi Pentru Tine ofera cel mai bun raport calitate - pret la categoria magazine de imbracaminte si incaltaminte.

Ieseanul Octav Chelaru premiat la Timishort. Scurtmetrajul sau Ocupat a fost votat cel mai bun film romanesc

Ieseanul Octav Chelaru si scurt metrajul sau Ocupat au luat premiul pentru cel mai bun film romanesc la Festivalul International de Film Timishort.

Cel mai bun video cu BlackBerry Priv iti arata cele mai importante calitati ale sale

BlackBerry Priv a fost anuntat oficial de companie, dar inca nu a fost lansat si nici nu a fost comunicat un pret pentru el. Totusi, este prezentat intr-un nou videoclip oficial.

Directia 5 lanseaza noul lor album, Te iubesc, la concertul de la Sala Palatului

Directia 5 lanseaza noul lor album, Te iubesc in cadrul concertului extraordinar Directia 5 Simphony, TE IUBESC, sustinut impreuna cu Orchestra Simfonica Bucuresti, pe 20 noiembrie, la Sala Palatului din Bucuresti. Ne dam intalnire pe 20 noiembrie cu instrumentistii din Orchestra Simfonica Bucuresti pentru a crea o atmosfera emotionanta pe frontiera muzicii clasice cu muzica pop rock, ceva nou pentru noi si pentru publicul nostru. Ii invitam pe oameni pe 20 noiembrie intr-o lume nebanuit de frumoasa, declara Marian Ionescu.

La Expo 2015, Canon a aratat ce va mai fi fotografia in urmatorul deceniu si s-ar putea sa fie cel mai bun moment al ei

La fiecare cinci ani, Canon organizeaza o expozitie. Anul acesta s-a numit Expo Paris 2015 si s-a desfasurat, ei bine, in Paris. Cel mai mare producator de DSLR-uri inca mai are de lucru in acest domeniu, iar printre noutati au fost senzorul de 250 de megapixeli si cel care vede in intuneric.

Compania cateilor, cel mai bun medicament. Ce beneficii aduce un animal de companie

Cine are un animal de companie poate spune cat de mult reprezinta acesta in viata unui om. Cata bucurie si veselie aduce si cum este o modalitate frumoasa de a primi si oferi dragoste neconditionata. Dintre toate animalele de companie, pe primul loc in topul preferintelor este catelul. Cunoscut ca un adevarat prieten al omului, cainele aduce nenumarate beneficii in viata stapanilor. Care sunt aceste beneficiile aflam de la specialisti.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )