Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cum mai poate fi revocata Laura Codruta Kovesi. Scenariile in cazul sefei DNA

Antena3 Antena3,
Cum mai poate fi revocata Laura Codruta Kovesi. Scenariile in cazul sefei DNA

Zi decisiva pentru sefa DNA. Curtea Constitutionala va avea, joi, osedintain care se va transa razboiul dintre Ministerul Justitiei si Presedintie, dupa ce Tuorel Toader a cerul revocarea. continuă pe Antena3

Surse: CCR pregateste pentru joi revocarea din functie a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. Omul lui Tudorel Toader intocmeste deja raportul

Conflictul constitutional dintre Guvern si Klaus Iohannis cu privire la revocarea sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, se va judeca, joi, la CCR. Potrivit unor surse din justitie, ministrul Tudorel Toader.

incepe procesul disciplinar: Laura Codruta Kovesi si adjunctul sau, audiati in cadrul sectiei de procurori a CSM

Procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, si adjunctul sau Marius Iacob sunt audiati miercuri in cadrul sectiei pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii, dupa ce impotriva lor a fost.

Laura Codruta Kovesi va fi audiata de CSM, dupa ce Inspectia Judiciara a inceput actiuni disciplinare impotriva sefei DNA

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii discuta miercuri actiunile formulate de Inspectia Judiciara cu privire la savarsirea de catre procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, si pr.

Tudorel Toader, despre relatia cu Laura Codruta Kovesi

Tudorel Toader a vorbit despre relatia pe care o are acum cu sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, dupa ce i-a solicitat presedintelui Klaus Iohannis sa o revoce din functie. Care relatie? Personala sau.

Laura Codruta Kovesi: Coruptia in sistemul public de sanatate se traduce in costuri suportate de pacienti (VIDEO)

Sefa DNA Laura Codruta Kovesi a avertizat marti, in cadrul unei conferinte de la Cercul Militar, ca fenomenul coruptiei din sistemul de sanatate se traduce in costuri suportate de pacienti. Atunci.

Angela Merkel: Europa nu mai poate conta pe Statele Unite pentru a o proteja

Cancelarul german Angela Merkel a avertizat joi ca Europa nu mai poate conta pe Statele Unite pentru a o proteja in orice circumstante si ca a venit vremea sa-si ia propriul destin in maini, scrie AFP.

Angela Merkel: Europa nu mai poate conta pe Statele Unite pentru a o proteja / Macron: Daca acceptam ca alte mari puteri sa decida pentru diplomatia noastra, nu mai suntem suverani

Cancelarul german Angela Merkel a avertizat joi ca Europa nu mai poate conta pe Statele Unite pentru a o proteja in orice circumstante si ca a venit vremea sa-si ia propriul destin in maini, scrie AFP.

CCR anunta pe 30 mai decizia privind soarta lui Kovesi la sefia DNA

45 - CCR anunta pe 30 mai soarta lui Kovesi. Ministrul Justitiei a venit personal la Curtea Constitutionala sa isi sustina motivele pentru care sefa DNA trebuie revocata. Potrivit.

Angela Merkel, declaratii fara precedent: Europa nu mai poate conta pe Statele Unite pentru a o proteja

Decizia lui Donald Trump de a retrage Statele Unite din acordul nuclear cu Iranul in ciuda opozitiei Germaniei, Frantei si Marii Britaniei, care au ramas parte a acordului, adanceste si mai tare ruptura dintre Am.

Messi, mare favorit la Gheata de Aur. Cine il mai poate opri

Lionel Messi conduce in clasamentul celor mai buni marcatori din Europa si are mari sanse sa obtina o noua Gheata de Aur.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )