Libnet.ro
UNICEF

05:30

Cum motiveaza Curtea Constitutionala a Romaniei obligatia lui Kovesi de a se prezenta la comisia de ancheta

Antena3 Antena3,
Cum motiveaza Curtea Constitutionala a Romaniei obligatia lui Kovesi de a se prezenta la comisia de ancheta

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) considera ca Laura Codruta Kovesi, prin raspunsul trimis Comisiei speciale de ancheta privind alegerile din 2009, a refuzat sa participe la clarificarea unor aspecte. continuă pe Antena3

Curtea Constitutionala discuta, marti, exceptia invocata de DNA in dosarul lui Oprea privind desecretizarea unor documente

Curtea Constitutionala a Romaniei urmeaza sa ia in discutie, marti, exceptia de neconstitutionalitate invocata de DNA in dosarul fostului vicepremier Gabriel Oprea in legatura cu desecretizarea documentelor privind cheltuirea unor sume din fondurile operative ale Departamentului de Informatii si Protecte Interna DIPI).

Curtea Constitutionala: Sefa DNA a incalcat autoritatea Parlamentului

Curtea Constitutionala considera ca procurorul sef al DNA a refuzat sa participe la clarificarea unui episod de interes public, prin modul in care a raspuns Comisiei speciale de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009.

Curtea Constitutionala spaniola a suspendat declaratia de independenta a Cataloniei

Curtea Constitutionala spaniola a suspendat marti declaratia de independenta a Cataloniei, pe perioada in care ii examineaza legalitatea, relateaza AFP si The Associated Press.

Curtea Constitutionala: Limba romana poate reveni in Constitutia Republicii Moldova

Curtea Constitutionala a Republicii Moldova CCM) a avizat, marti, o initiativa privind inlocuirea in Constitutie a sintagmei limba moldoveneasca, functionand pe baza grafiei latine cu limba romana, relateazadeschide. md.

Curtea Constitutionala spaniola suspenda declaratia de independenta a Cataloniei. Sefii parlamentului catalan ar putea fi inculpati

Curtea Constitutionala spaniola a suspendat marti declaratia de independenta a Cataloniei, pe perioada in care ii examineaza legalitatea, iar presedinta si vicepresedintii parlamentului catalan urmeaza sa fie convocati de Curtea Suprema pentru o posibila inculpare dupa declaratia de independenta.

Curtea Constitutionala spaniola suspenda declaratia de independenta a Cataloniei

Curtea Constitutionala spaniola a suspendat astazi declaratia de independenta a Cataloniei, a declarat o sursa judiciara pentru AFP.

Curtea Constitutionala a Spaniei suspenda declaratia de independenta a Cataloniei

Curtea Constitutionala a Spaniei a suspendat, marti, declaratia de independenta a Cataloniei, a declarat o sursa judiciara pentru AFP, citat de News. ro.

Spania: Curtea constitutionala suspenda declaratia de independenta a Cataloniei

Curtea constitutionala spaniola a suspendat marti declaratia de independenta Cataloniei, in urma unui recurs al guvernului central, anunta AFP.

Curtea Constitutionala a Republicii Moldova: Termenul limba romana poate fi introdus in Constitutie pentru a defini limba oficiala

Curtea Constitutionala s-a pronuntat marti, 31 octombrie, asupra solicitarii unui grup de deputati, dand aviz pozitiv proiectului de lege privind modificarea articolului 13 din Constitutie, prin care sintagma limba moldoveneasca sa fie inlocuita cu sintagma limba romana, transmite IPN.

Curtea Constitutionala, critici serioase la adresa lui Kovesi: A incalcat Constitutia si principiul suveranitatii poporului

Judecatorii constitutionali au publicat motivarea deciziei privind un conflict juridic de natura constitutionala comis de procurorul-sef DNA, Laura Codruta Kovesi, privind refuzul de a se prezenta in fata.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )