Libnet.ro
UNICEF

22:15

Cum se pregatesc Statele Unite sa apere Europa de Est

Adevărul Adevărul,
Cum se pregatesc Statele Unite sa apere Europa de Est

Dupa mai bine de un deceniu pe care si l-au petrecut luptand impotriva insurgentilor islamisti din Irak si Afganistan, militarii Statelor Unite fac eforturi pentru a-si redobandi abilitatile specifice epocii Razboiului Rece, astfel incat sa poata face fata potentialelor amenintari ale Rusiei in Europa de Est. continuă pe Adevărul

Cum se pregatesc Statele Unite sa apere Europa de Est. Romania, teren de antrenament pentru americani

Dupa mai bine de un deceniu pe care si l-au petrecut luptand impotriva insurgentilor islamisti din Irak si Afganistan, militarii Statelor Unite fac eforturi pentru a-si redobandi abilitatile specifice epocii Razboiului Rece, astfel incat sa poata face fata potentialelor amenintari ale Rusiei in Europa de Est.

Toyota si Mazda au creat un joint venture pentru a produce masini in Statele Unite si tehnologii pentru masini electrice

Toyota si Mazda au semnat un contract pentru a produce autovehicule in Statele Unite, a dezvolta tehnologii pentru vehicule electrice, tehnologii de conectivitate si tehnologii de siguranta.

Presa chineza acuza Statele Unite de aroganta in urma noilor santiuni fata de Coreea de Nord

Agentia de presa a statului din China a vorbit luni despre noile sanctiuni asupra Coreei de Nord impuse de Natiunile Unite si a acuzat Statele Unite de aroganta, spunand ca Washingtonul trebuie sa inteleaga ca are un rol de jucat, relateaza Reuters.

Presa chineza acuza Statele Unite de aroganta in urma noilor sanctiuni fata de Coreea de Nord

Agentia de presa a statului din China a vorbit luni despre noile sanctiuni asupra Coreei de Nord impuse de Natiunile Unite si a acuzat Statele Unite de aroganta, spunand ca Washingtonul trebuie sa inteleaga ca are un rol de jucat, relateaza Reuters.

Statele Unite au notificat ONU ca se retrag din Acordul de la Paris. Raman insa la masa negocierilor

Administratia Trump a emis, sambata, prima instiintare scrisa in care a anuntat Organizatia Natiunilor Unite ca Statele Unite se vor retrage din Acordul de la Paris, insa vor continua sa participe la discutiile pe marginea schimbarilor climatice.

Statele Unite au propus un proiect de rezolutie care ar lovi drastic regimul stalinist de la Phenian

Statele Unite au depus vineri un proiect de rezolutie ce urmareste scaderea veniturilor Coreei de Nord cu un miliard de dolari, iar un vot in Consiliul de Securitate al ONU ar putea avea loc sambata, relateaza AFP.

ONU decide sambata in privinta noilor sanctiuni contra Coreii de Nord. Ce pedepse au propus Statele Unite pentru regimul Kim Jong Un

ONU va decide sambata in privinta rezolutiei propuse de Statele Unite, menita sa reduca cu o treime veniturile de 3 miliarde de dolari din exporturi ale Coreii de Nord, sanctiunea fiind propusa din cauza celor doua teste ale Phenianului din iulie cu rachete intercontinentale, informeaza Reuters.

Scrisoarea de intentie dintre Romania si Statele Unite este parte a unui proces de tip FMS

Scrisoarea de intentie prin care Guvernul roman anunta Statele Unite asupra disponibilitatii de achizitionare a unor elicoptere de atac este parte a unui proces de tipul Foreign Military Sale FMS), iar negocierile se deruleaza intre reprezentantii celor doua guverne, au transmis, pentru News. ro, reprezentantii constructorului american de elicoptere Bell Helicopter.

Astrologii, despre viitorul lui Donald Trump: Ce il paste pe presedintele american dupa eclipsa de Luna din 21 august si care sunt zilele de cumpana

Eclipsa de Luna care se apropie in Statele Unite este vazuta ca un semn de rau augur pentru Donald Trump. Astrologii prezic ca cel de-al 45-lea presedinte american nu isi va duce pana la capat mandatul, el urmand sa fie destituit ori asasinat in acest an.

Astrologii, despre viitorul lui Donald Trump: Ce il paste pe presedintele american dupa eclipsa de Soare din 21 august si care sunt zilele de cumpana

Eclipsa de Soare care se apropie in Statele Unite este vazuta ca un semn de rau augur pentru Donald Trump. Astrologii prezic ca cel de-al 45-lea presedinte american nu isi va duce pana la capat mandatul, el urmand sa fie destituit ori asasinat in acest an.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2512 seconds )