Libnet.ro
UNICEF

17:30

Cum se prezinta Simona Halep in fata celor trei adversare din Grupa Rosie de la Turneul Campioanelor

Hotnews Hotnews,
 Cum se prezinta Simona Halep in fata celor trei adversare din Grupa Rosie de la Turneul Campioanelor

Turneul Campioanelor arata ca un mic Campionat Mondial al tenisului feminin. Intr-un sport guvernat de termenul tablou, adica modalitatea de desfasurare a 99 la suta dintre turneele masculine si feminine, ideea de a aduce la un loc cele mai bune sau cei mai buni, In cazul ATP Finals) jucatoare din lume si a le Imparti In doua grupe a cate patru starneste alt tip de energii. Din secretele marilor campioni la tenis. continuă pe Hotnews

Cum se prezinta Simona Halep in fata celor trei adversare din Grupa Rosie de la Turneul Campioanelor

Turneul Campioanelor arata ca un mic Campionat Mondial al tenisului feminin. intr-un sport guvernat de termenul tablou, adica modalitatea de desfasurare a 99 la suta dintre turneele masculine si feminine, ideea de a aduce la un loc cele mai bune sau cei mai buni, in cazul ATP Finals) jucatoare din lume si a le imparti in doua grupe a cate patru starneste alt tip de energii.

Simona Halep a aflat grupa in care va juca la Turneul Campionelor. Adversare stelare pentru romanca la Singapore

In urma tragerii la sorti a tabloului Turneului Campioanelor de la Singapore, Simona Halep a fost repartizata in grupa rosie a competitiei, urmand sa joace impotriva liderului mondial WTA, Serena Williams.

Simona Halep a aflat grupa in care va juca la Turneul Campioanelor. Adversare stelare pentru romanca la Singapore

In urma tragerii la sorti a tabloului Turneului Campioanelor de la Singapore, Simona Halep a fost repartizata in grupa rosie a competitiei, urmand sa joace impotriva liderului mondial WTA, Serena Williams.

Simona Halep o bate pe Eugenie Bouchard si ii da lacrimile ramase de la Wimbledon. Urmeaza Serena Williams

La patru luni dupa eliminarea suferita in semifinalele turneului de la Wimbledon, Simona Halep si-a luat o binemeritata si asteptata revansa in fata canadiencei Eugenie Bouchard. Pe terenul de lemn vospit de la Singapore, invins-o cu 6-2 6-3. La final, Bouchard a inceput sa planga dupa ce la Wimbledon reusise sa isi tina lacrimile, atunci cand nu reusea sa ingenuncheze o Halep schioapa. Urmatorul meci e miercuri, cu Serena Williams.

Simona Halep o bate pe Eugenie Bouchard si ii da lacrimile ramase de la Wimbledon

La patru luni dupa eliminarea suferita in semifinalele turneului de la Wimbledon, Simona Halep si-a luat o binemeritata si asteptata revansa in fata canadiencei Eugenie Bouchard. A invins-o cu 6-2 6-3, iar la final Bouchard a inceput sa planga dupa ce la Wimbledon reusise sa isi tina lacrimile cand nu reusea sa o ingenuncheze o Halep schioapa. Urmatorul meci e joi, cu Serena Williams.

Simona Halep, un ocean de fericire dupa victoria cu Eugenie Bouchard

Simona Halep a debutat cu victorie la Turneul Campioanelor din Singapore, cu un succes in doua seturi in fata canadiencei Eugenie Bouchard. Urmeaza intalnirea cu Serena Williams pe care Halep spune ca il asteapta cu nerabdare.

Victorie categorica pentru Simona Halep, la debutul in Turneul Campioanelor

Debut in forta pentru Simona Halep la Turneul Campioanelor de la Singapore, care s-a impus in fata canadiencei Eugenie Bouchard scor 6 - 2, 6 - 3. La prima sa participare la turneul ce reuneste elita mondiala,.

VIDEO Simona Halep, micuta noastra singaporeza

Simona Halep apare in niste imagini filmate vineri, la actiunea WTA in cadrul careia a participat si Simona Halep, la un Colegiu de fete din Singapore. Apropo de ceea ce spunea Tracy Austin aici, este incredibil cum de Simona Halep poate juca asa un tenis de inalt nivel, fiind aproape umar la umar cu micutele studente singaporeze. In imaginile video de mai jos, studentele locale ii ofera romancei un dans al victoriei, iar Simona ar putea parea fara probleme un dintre ele, daca nu ar iesi in evidenta prin diferenta de ten. Halep isi afla sambata seara grupa de la Turneul Campioanelor, in care va intra de luni.

Turneul Campioanelor: Simona Halep - Eugenie Bouchard 6-2, 6-3/ Impresionant

Simona Halep a facut o adevarata demonstratie de tenis impotriva lui Eugenie Bouchard, jucatoarea noastra debutand cu o victorie categorica la Turneul Campioanelor 6-2, 6-3, dupa o ora si 9 minute de joc). Simona si-a regasit increderea, a fost agresiva in permanenta si a avut un joc incantator. In urmatorul meci, Halep o va intalni pe Serena Williams, numarul unu mondial si ultima castigatoare a competitiei.

Fost numar 1 mondial WTA despre Simona Halep: Uitati-va intre urechile Simonei Halep. Schimbarea este acolo

Tracy Austin, americanca fost numar 1 mondial WTA, este de parere ca Simona Halep a facut niste schimbari importante, iar acestea se observa.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )