Libnet.ro
UNICEF

11:00

Simona Halep a aflat grupa in care va juca la Turneul Campioanelor. Adversare stelare pentru romanca la Singapore

Adevărul Adevărul,
Simona Halep a aflat grupa in care va juca la Turneul Campioanelor. Adversare stelare pentru romanca la Singapore

In urma tragerii la sorti a tabloului Turneului Campioanelor de la Singapore, Simona Halep a fost repartizata in grupa rosie a competitiei, urmand sa joace impotriva liderului mondial WTA, Serena Williams. continuă pe Adevărul

Simona Halep, in grupa rosie la Turneul Campioanelor cu Serena Williams, Eugenie Bouchard si Ana Ivanovici

Jucatoarea de tenis Simona Halep, de luni locul 4 WTA, va juca in grupa rosie la Turneul Campioanelor, alaturi de Serena Williams, Eugenie Bouchard si Ana Ivanovici, conform tragerii la sorti de sambata, de la Singapore.

Simona Halep, in grupa rosie la Turneul Campioanelor cu Serena Williams, Eugenie Bouchard si Ana Ivanovici

Jucatoarea de tenis Simona Halep, de luni locul 4 WTA, va juca in grupa rosie la Turneul Campioanelor, alaturi de Serena Williams, Eugenie Bouchard si Ana Ivanovici, conform tragerii la sorti de sambata, de la.

Simona Halep a aflat grupa in care va juca la Turneul Campionelor. Adversare stelare pentru romanca la Singapore

In urma tragerii la sorti a tabloului Turneului Campioanelor de la Singapore, Simona Halep a fost repartizata in grupa rosie a competitiei, urmand sa joace impotriva liderului mondial WTA, Serena Williams.

Simona Halep, prima romanca prezenta la Turneul Campioanelor dupa Irina Spirlea

Simona Halep este a treia romanca prezenta pe tabloul de la Turneul Campioanelor dupa Virginia Ruzici si Irina Spirlea. Halep, care a obtinut calificarea pe 15 septembrie, va debuta la Turneul Campioanelor de pe locul 4 ATP.

Simona Halep: Voi avea emotii la Turneul Campioanelor, dar nu am nimic de pierdut

Jucatoarea Simona Halep, locul 3 WTA, a declarat ca va avea emotii la Turneul Campioanelor, competitie la care participa in premiera, dar si-a dorit foarte mult sa ajunga in Singapore si nu are nimic de pierdut, scrie wtatennis. com .

Simona Halep prinde grupa ideala la Turneul Campioanelor din Singapore. Voi da totul

Simona Halep a intrat sambatain urnele de la Turneul Campioanelor din Singapore. Ceremonia de tragere la sorti a stabilit pentru romanca Grupa Rosie, una cum nu se poate mai buna pentru a avansa in semifinale. Meciurile incep pe 20 octombrie si vor fi live pe site-ul onlinesport. ro.

Simona Halep, in grupa rosie cu Serena Williams, Eugenie Bouchard si Ana Ivanovic

Simona Halep si-a aflat astazi adversarele de la Turneul Campioanelor. Halep face parte din grupa rosie unde cap de serie este Serena Williams, numarul unu mondial. Din grupa mai fac parte Eugenie Bouchard si Ana.

Clasament, Rezultate, Program - Simona Halep in Grupa Rosie,Turneul Campioanelor, Singapore

Mai jos gasiti situatia la zi din grupa jucatoarei de tenis Simona Haleo de la Turneul Campioanelor de la Singapore 2014. Halep este in Grupa Rosie, cuSerena Williams, Eugenie Bouchard siAna Ivanovic. Primele doua locuri din grupe se califica in semifinale. Fiecare meci castigat este cotat cu 1 punct. In caz de egalitate la puncte se va face departajarea la numarul de game-uri castigate.

Turneul Campioanelor: Simona Halep, in grupa rosie cu Serena Williams, Eugenie Bouchard si Ana Ivanovic

Jucatoarea de tenis Simona Halep, de luni locul 4 WTA, va juca in grupa rosie la Turneul Campioanelor, alaturi de Serena Williams, Eugenie Bouchard si Ana Ivanovic, conform tragerii la sorti de sambata, de la Singapore.

Simona Halep prinde grupa ideala la Turneul Campioanelor din Singapore. Voi da totul

Simona Halep a intrat sambatain urnele de la Turneul Campioanelor din Singapore. Ceremonia de tragere la sorti a stabilit pentru romanca Grupa Rosie, una cum nu se poate mai buna pentru a avansa in semifinale si a evita-o acolo pe Serena Williams. Meciurile incep pe 20 octombrie si vor fi live pe site-ul onlinesport. ro. Pentru clasamentul, rezultatele si programul din grupele de la Singapore, apasati aici.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )