Libnet.ro
UNICEF

18:45

VIDEO Simona Halep, micuta noastra singaporeza

Online Sport Online Sport,
VIDEO Simona Halep, micuta noastra singaporeza

Simona Halep apare in niste imagini filmate vineri, la actiunea WTA in cadrul careia a participat si Simona Halep, la un Colegiu de fete din Singapore. Apropo de ceea ce spunea Tracy Austin aici, este incredibil cum de Simona Halep poate juca asa un tenis de inalt nivel, fiind aproape umar la umar cu micutele studente singaporeze. In imaginile video de mai jos, studentele locale ii ofera romancei un dans al victoriei, iar Simona ar putea parea fara probleme un dintre ele, daca nu ar iesi in evidenta prin diferenta de ten. Halep isi afla sambata seara grupa de la Turneul Campioanelor, in care va intra de luni. continuă pe Online Sport

VIDEO. Simona Halep a jucat tenis cu copiii la Singapore

Simona Halep a participat la o actiune caritabila la Singapore. Romanca a jucat tenis cu mai multi copii. Halep debuteaza luni la Turneul Campioanelor.

VIDEO Simona Halep a raspandit bucurie in Singapore, alaturi de Eugenie Bouchard. Sambata isi va afla adversarele de la Turneul Campioanelor

Simona Halep si Eugenie Bouchard, doua dintre jucatoarele care participa de luni la WTA Finals Turneul Campioanelor), au stat in mijlocul micutilor tenismeni din Singapore si au schimbat cateva mingi cu ei.

Simona Halep s-a antrenat cu ministrul culturii din Singapore (VIDEO)

Ajunsa in Singapore, locul unde saptamana viitoare va participa la Turneul Campioanelor, Simona Halep a schimbat cateva amabilitati cu ministrul culturii din tara gazda a finalei WTA, Lawrence Wong.

Fost numar 1 mondial WTA despre Simona Halep: Uitati-va intre urechile Simonei Halep. Schimbarea este acolo

Tracy Austin, americanca fost numar 1 mondial WTA, este de parere ca Simona Halep a facut niste schimbari importante, iar acestea se observa.

Simona Halep a plecat la Singapore: Nu ma intereseaza locul din clasamentul WTA, vreau sa ma bucur de participarea la Turneul Campioanelor

Intre 20 si 26 octombrie, la Singapore va avea loc Turneul Campioanelor, competitie la care vor lua parte cele mai bune opt jucatoare din lume. Printre ele se va afla si Simona Halep. Ma simt bine, m-am recuperat. Mi-am dorit mult sa ajung la Turneul Campioanelor. Voi da tot ce pot si voi incerca sa ma bucur de tenis, a precizat Halep la plecarea spre Singapore.

Simona Halep, prima romanca prezenta la Turneul Campioanelor dupa Irina Spirlea

Simona Halep este a treia romanca prezenta pe tabloul de la Turneul Campioanelor dupa Virginia Ruzici si Irina Spirlea. Halep, care a obtinut calificarea pe 15 septembrie, va debuta la Turneul Campioanelor de pe locul 4 ATP.

LIVE Simona Halep isi afla adversara de la Turneul Campioanelor din Singapore (sambata, ora 22:00)

Simona Halep intra in urnele de la Turneul Campioanelor din Singapore. Ceremonia de tragere la sorti are loc sambata de la ora 22:00 a Romaniei si va fi live text pe siteul onlinesport. ro, in pagina de mai jos.

Tracy Austin considera ca Simona Halep extraordinara

Simona Halep este o jucatoare extraordinara si o amenintare pentru adversarele sale pe orice suprafata ar evolua, a declarat pentru WTA, Tracy Austin.

Imagini inedite cu Simona Halep in Singapore. Isi afla sambata seara grupa

Simona Halep a facut echipa vineri dimineata incepand de la ora 9 a Romaniei) alaturi de adversarele sale din circuitul WTA, jucand tenis contra unor studenti din Singapore.

Simona Halep a ajuns in Singapore

Simona Halep, doar a treia jucatoare din Romania care va evolua la Turneul Campioanelor, a ajuns miercuri in Singapore si a publicat o imagine in acest sens pe o retea de socializare.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )