Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cum ar putea fi tinut departe de Romania Vona Gabor

Adevărul Adevărul,
Cum ar putea fi tinut departe de Romania Vona Gabor

Presedintele Traian Basescu a cerut premierului sa emita un act normativ prin care prezenta membrilor partidului extremist Jobbik in Romania sa fie interzisa. Victor Ponta i-a transmis sefului statului ca liderul Jobbik, Vona Gabor, poate fi declarat indezirabil printr-o decizie de la Cotroceni. Legea arata ca adevarul este la mijloc. continuă pe Adevărul

Cum ar putea fi tinut departe de Romania liderul extremist al Jobbik, Vona Gabor

Presedintele Traian Basescu a cerut premierului sa emita un act normativ prin care prezenta membrilor partidului extremist Jobbik in Romania sa fie interzisa. Victor Ponta i-a transmis sefului statului ca liderul Jobbik, Vona Gabor, poate fi declarat indezirabil printr-o decizie de la Cotroceni. Legea arata ca adevarul este la mijloc.

Ponta: Liderul Jobbik, Vona Gabor, poate fi declarat indezirabil

Ministerul de Interne il poate declara miercuri pe liderul Jobbik drept persoana indezirabila pe teritoriul Romaniei daca presedintele Traian Basescu, ca sef al Consiliului Suprem de Aparare a Tarii,.

Ponta, solidar cu Basescu: Poate interzice prezenta in tara a liderului Jobbik, Vona Gabor

Victor Ponta a declarat, miercuri, la inceputul sedintei de Guvern, ca Romania poate interzice prezenta pe teritoriu a unei persoane, iar Guvernul a transmis Presedintiei un material al Ministerului de Interne privind activitatea liderului Jobbik.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )