Libnet.ro
UNICEF

16:45

Cum s-a pus Mugur Mihaescu cu Ceausescu in 1988. E incredibil ce a urmat

Antena3 Antena3,
Cum s-a pus Mugur Mihaescu cu Ceausescu in 1988. E incredibil ce a urmat

Mugur Mihaescu a lansat, luni seara, la Antena 3, un nou atac deosebit de dur la adresa deputatului USR Iulian Bulai, Seful Comisiei de Cultura din Parlament. Acesta le-a cerut liderilor USR-PLUS, Dan Barna si USR-PLUS sa-l excluda din partid pe Iulian Bulai. continuă pe Antena3

Mugur Mihaescu rupe tacerea dupa Revelionul TVR. Atac dur la CNA si la cei care l-au criticat

Mugur Mihaescu vine cu marturii neasteptate dupa Revelionul de care s-au bucurat fanii postului TVR. Garcea aduce un atac dur la adresa CNA, dar si asupra celor care l-au criticat. Mugur Mihaescu, atac dur la adresa CNA Mugur Mihaescu ii da o replica neasteptata membrului CNA care l-a acuzat de faptul ca a realizat un .

TVR, implicat intr-un urias scandal din cauza lui Mugur Mihaescu. Ce acuzatii grave se aduc

Postul TVR este implicat intr-un urias scandal din cauza lui Mugur Mihaescu, celebrul actor de la Vacanta Mare. Acuzatiile aduse de un membru al Consiliului National al Audiovizualului sunt din cele mai grave. TVR, scandal de zile mari din cauza lui Mugur Mihaescu Dorina Rusu, membra in Consiliul National al Audiovizualului, a criticat dur programul .

Mugur Mihaescu, cearta in direct cu Iulian Bulai, in scandalul TVR: Sa-ti fie rusine! Vai de steaua voastra de comunisti. Du-te, ba, dispari!

Mugur Mihaescu a avut cateva replici acide, duminica seara, la Antena 3, in emisiunea Decisiv, dupa ce Iulian Bulai, Seful Comisiei de Cultura din Parlament a cerut o intalnire cu CNA cu privire la programul de Revelion al TVR. intr-o interventie in direct la Antena3, deputatul a reclamat ca TVR a difuzat o bascalie trista, care submineaza si isi bate joc de toata ideea de masuri de protectie impotriva pendemiei, pe bani publici.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )